Provincie Tarragona krijgt eindelijk een Ikea maar alleen een Click&Collect

123rf
Beeld: 123rf

Provincie Tarragona krijgt eindelijk een Ikea maar alleen een Click&Collect

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – De provincie Tarragona is de regio waar de twee distributiecentra van Ikea te vinden zijn in de gemeente Valls en van waaruit alle Ikea vestigingen in Spanje en Portugal voorzien worden van de typische Ikea artikelen. De provincie Tarragona heeft echter nog steeds geen eigen Ikea winkel maar daar gaat binnenkort verandering in komen, althans deels.

Ikea heeft recent de beslissing genomen om in de gemeente Constantí nabij de stad Tarragona een Click&Collect punt te openen. Dat is echter geen Ikea winkel maar een ophaalpunt voor die klanten die via de website van Ikea of in de winkel zelf (in dit geval in een van de drie winkels rondom Barcelona) artikelen kopen en er voor kiezen om de gekochte artikelen te laten bezorgen bij een Click&Collect punt om ze daar zelf op te halen. De kosten daarvan zijn 29 euro.

Op zich is het goed nieuws voor de Ikea fans en inwoners van de provincie Tarragona dat Ikea een stapje dichterbij komt maar de langverwachte Ikea winkel, wat volgens de eerder geplaatste nieuwsberichten de grootste van Spanje moet worden, is er nog steeds niet. Volgens de krantenberichten zijn de vergunningen zo goed als rond en heeft Ikea het geld al klaarliggen maar om de een of andere manier komt de winkel er maar niet.

Het Click&Collect Tarragona ophaalpunt moet komen in de Poligono Industrial (industrieterrein) van de gemeente Constanti waar het gelegen zal zijn aan de Valle de Alemania, aldus de lokale krant Diario Més.

Lees hier meer over het Click&Collect systeem bij de Ikea.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.