skip to Main Content
Provincie Tarragona krijgt eindelijk een Ikea maar alleen een Click&Collect
123RF

Provincie Tarragona krijgt eindelijk een Ikea maar alleen een Click&Collect

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Tarragona krijgt een Ikea Cliick&Collect

123RF

TARRAGONA – De provincie Tarragona is de regio waar de twee distributiecentra van Ikea te vinden zijn in de gemeente Valls en van waaruit alle Ikea vestigingen in Spanje en Portugal voorzien worden van de typische Ikea artikelen. De provincie Tarragona heeft echter nog steeds geen eigen Ikea winkel maar daar gaat binnenkort verandering in komen, althans deels.

Ikea heeft recent de beslissing genomen om in de gemeente Constantí nabij de stad Tarragona een Click&Collect punt te openen. Dat is echter geen Ikea winkel maar een ophaalpunt voor die klanten die via de website van Ikea of in de winkel zelf (in dit geval in een van de drie winkels rondom Barcelona) artikelen kopen en er voor kiezen om de gekochte artikelen te laten bezorgen bij een Click&Collect punt om ze daar zelf op te halen. De kosten daarvan zijn 29 euro.

Op zich is het goed nieuws voor de Ikea fans en inwoners van de provincie Tarragona dat Ikea een stapje dichterbij komt maar de langverwachte Ikea winkel, wat volgens de eerder geplaatste nieuwsberichten de grootste van Spanje moet worden, is er nog steeds niet. Volgens de krantenberichten zijn de vergunningen zo goed als rond en heeft Ikea het geld al klaarliggen maar om de een of andere manier komt de winkel er maar niet.

Het Click&Collect Tarragona ophaalpunt moet komen in de Poligono Industrial (industrieterrein) van de gemeente Constanti waar het gelegen zal zijn aan de Valle de Alemania, aldus de lokale krant Diario Més.

Lees hier meer over het Click&Collect systeem bij de Ikea.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken