Goedkope prefab woningen in Spanje vanaf 9.375 euro

Goedkope prefab woningen in Spanje vanaf 9.375 euro
Beeld: Pineca / model ASTRID

Goedkope prefab woningen in Spanje vanaf 9.375 euro

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Er zijn allerlei prefab woningen te vinden en terwijl er soms in kranten en op websites geschreven wordt over een prefab woning of tiny house, dat zijn ze niet allemaal. De recent door ons omschreven prefab woning of eigenlijk meer luxe schuur van Carrefour die nu aangeboden wordt voor 16.400 euro, is eigenlijk geen tiny house. Maar er zijn woningen die dat wel zijn, zoals de onderstaande die in Spanje te koop zijn.

Het begrip tiny house en prefab woning kan zeer breed geïnterpreteerd worden. Wat is daadwerkelijk een tiny house en wat wordt gezien als een prefab woning? Als een woning niet geheel kant en klaar wordt geplaatst is het eigenlijk geen prefab woning maar een bouwpakket dat je daarna zelf in elkaar moet zetten. Datzelfde geldt ook voor de tiny house die soms kant en klaar en soms als bouwpakket wordt geleverd.

Je hebt containerwoningen, je hebt allerlei tiny houses, je hebt prefab woningen en je hebt modulaire bouw met modules die aan elkaar geplaatst kunnen worden en zo uit de fabriek rollen. Hieronder een klein assortiment aan prefab woningen die in Spanje te koop zijn. Houten, design, modern of beton: er zijn geprefabriceerde huizen voor alle smaken en portemonnees.

anna1
Supermarktketen Carrefour biedt prefab tiny house nu voor 16 duizend euro aan
Recent schreven we over een tiny prefab huisje dat door de supermarktketen Carrefour voor minder dan 20 duizend euro wordt aangeboden maar datzelfde huisje is nu nog goedkoper te krijgen voor 16.400 euro.
icoon2022www.spanjevandaag.com

MAX vanaf 9.375 euro (aanbieding)

Het bedrijf Pineca levert hoogstaande houten prefab woningen voor lage prijzen. Deze geprefabriceerde woningen kunnen omschreven worden als een bouwpakket want je moet ze zelf in elkaar zetten of laten zetten. Model MAX is te vergelijken met het model dat door Carrefour wordt aangeboden en wat we HIER omschreven. Het is eigenlijk een luxe tuinhuisje met de mogelijkheid om hier een kleine woning of extra logeerruimte van te maken. Deze woning heeft drie aparte ruimtes: een slaapkamer, een badkamer en een woon/eetkamer met open keuken. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans). 

pineca
Beeld: Pineca / MAX

PREMIUM vanaf 43.063 euro (aanbieding)

Wil je iets groters hebben dan model MAX dan kun je bij Pineca kiezen voor het model PREMIUM van 47 vierkante meter. In dit moderne maar ook Scandinavisch-achtige huis zijn twee slaapkamers, een badkamer, een woon/eetkamer en een keuken. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans).

pineca premium
Beeld: Pineca / PREMIUM

ASTRID vanaf 47.091 euro (aanbieding)

Model ASTRID van Pineca is een grote redelijk moderne Scandinavisch-achtige woning van 120 vierkante meter. Het is verdeeld op twee niveaus met drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een woonkamer, kantoorruimte of extra slaapkamer, badkamer en open keuken met woon/eetkamer op de begane grond. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans). 

pineca astrid
Beeld: Pineca / ASTRID

Cube Basic vanaf 48.800 euro

Het gaat in dit geval niet zoals bij de bovenstaande woningen om houten huizen maar om een betonnen variant. Model Cube Basic wordt aangeboden door het bedrijf Cube en is 36 vierkante meter groot met een slaapkamer en een badkamer en uiteraard een kleine keuken en woon/eetkamer. Het is een 12,20 meter lang en 3 meter breed huis. Er zijn ook kleinere en goedkopere versies van Basic te vinden: 32.500 euro voor 24 vierkante meter en 16.300 euro voor 12 vierkante meter (maar dat zijn meer luxe schuren). KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans).

cube basic
Beeld: Cube / Basic

Cube 50 vanaf 64.900 euro

Cube heeft ook een grotere betonnen woning van 50 vierkante meter met een slaapkamer, een badkamer en een keuken in de woon/eetkamer. Deze woning is ook 12,20 meter lang maar bijna 4,10 meter breed. Overigens zijn deze woningen uit te breiden tot huizen van 250 vierkante meter en een prijs van 286.700 euro. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans).

cube 50
Beeld: Cube / 50

MOD A/1 vanaf 61.266 euro

Het bedrijf Eurocasa biedt een groot assortiment van prefab huizen aan, in allerlei afmetingen en modellen. De MOD A/1 is de modernste van allemaal en heeft een oppervlakte van 31,69 vierkante meter. Het is een modern geprefabriceerd huis met een loft-indeling met open keuken, woonkamer en een door een kledingkast afgescheiden slaapkamer en aparte badkamer. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans). 

mod 1
Beeld: Eurocasa / MOD A/1

MOD B/1 vanaf 88.110 euro

Eurocasa biedt een andere variant aan, de MOD B/1 die met 49,56 vierkante meter groter is dan de MOD A/1. Deze geprefabriceerde woning heeft een gescheiden slaapkamer met badkamer en de open keuken in de woonkamer. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans). 

mod 2
Beeld: Eurocasa / MOD B/1

MOD A/2 vanaf 96.450

We kunnen nog meer stijgen in prijs bij Eurocasa met de MOD A/2 met een oppervlak akte van 55,78 vierkante meter. Dit huis heeft twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken en een aparte badkamer. KLIK HIER voor meer informatie (in het Spaans).

mod 3
Beeld: Eurocasa / MOD A/2
anna1
Supermarktketen Carrefour biedt prefab tiny house nu voor 16 duizend euro aan
Recent schreven we over een tiny prefab huisje dat door de supermarktketen Carrefour voor minder dan 20 duizend euro wordt aangeboden maar datzelfde huisje is nu nog goedkoper te krijgen voor 16.400 euro.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud