Search
menu
Search

Carrefour zoekt een recordaantal van 8.500 supermarktpersoneel in Spanje

Carrefour zoekt een recordaantal van 8.500 supermarktpersoneel in Spanje
Beeld: archief

Carrefour zoekt een recordaantal van 8.500 supermarktpersoneel in Spanje

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De grote supermarktketens zijn bezig met het uitbreiden van hun teams ter voorbereiding op de zomerperiode. Mercadona heeft al tot 7.000 banen aangeboden en nu heeft Carrefour aangegeven dat ze voor de zomerperiode op zoek zijn naar 8.500 nieuwe werknemers. Dit is een toename van 4% vergeleken met het voorgaande jaar.

Deze campagne heeft als doel om banen die direct klantgericht zijn te ondersteunen. Daarom vinden de nieuwe aanstellingen voornamelijk plaats bij de kassadiensten, toonbanken, ondersteunde verkooppunten voor verse producten, voorraadaanvulling, e-commerce en technologie.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat het vooral het aantal medewerkers in de regio’s die tijdens deze periode een sterke stijging in bezoekersaantallen ervaren, zal uitbreiden. Dit betreft gebieden zoals Andalusië, Catalonië, de regio Valencia, de Balearen en Canarische Eilanden, Madrid en Murcia.

De gecontracteerde medewerkers hebben diverse achtergronden, maar er is een overwicht van jongeren die op zoek zijn naar hun eerste baan en studenten. De gekozen kandidaten zijn gepassioneerde mensen met een sterke focus op commerciële activiteiten en klantenservice. Ze dragen bij aan het verbeteren van de winkelbeleving van klanten die de winkels van de keten bezoeken, en bouwen door hun dienstverlening en benaderbaarheid een vertrouwensrelatie op.

50 jaar Carrefour in Spanje

De supermarktketen Carrefour viert in 2023 haar 50-jarig jubileum in Spanje sinds de opening van de eerste hypermarkt in El Prat de Llobregat in de provincie Barcelona in 1973. Carrefour is sindsdien uitgegroeid tot een multiformaat bedrijf dat meer dan 50.000 mensen in Spanje in dienst heeft, aanwezig is in alle autonome regio’s en jaarlijks meer dan 700 miljoen bezoeken bij haar vestigingen ontvangt.

In 2023 zijn er in totaal 1.063 Carrefour-winkels in Spanje. Deze winkels zijn verdeeld over vier verschillende formats: 205 Hypermarkten; 131 Market winkels; 593 Express winkels; 114 Cash-and-carry-winkels.

carrefour 1
Supermarktketen Carrefour bestaat 50 jaar in Spanje
In 2023 bestaat de Carrefour 50 jaar in Spanje toen in El Prat de Llobregat (Barcelona) de eerste winkel werd geopend, sindsdien is de keten die als Pryca b …
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud