Krijgt La Casa del Papel naast het vierde en vijfde ook een zesde seizoen?

Krijgt La Casa del Papel naast het vierde en vijfde ook een zesde seizoen?
Beeld: Archieffoto

Krijgt La Casa del Papel naast het vierde en vijfde ook een zesde seizoen?

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Er wordt bij Netflix op dit moment gewerkt aan de lancering van seizoen 4 van de populaire Spaanse serie La Casa del Papel maar komt er ook dit jaar nog een vijfde seizoen. Volgens bronnen die zich baseren op informatie van personen die zich dichtbij de productie bevinden komt er ook echter nog een zesde seizoen.

Seizoen 4 van La Casa del Papel zal vanaf 3 april 2020 te zien zijn bij Netflix maar men is reeds gestart met de opnames voor seizoen 5 zoals wij hier al melden. Niet officiële bronnen zeggen dat seizoen 5 nog dit jaar te zien zal zijn bij Netflix maar dat is dus nog niet officieel bevestigd door Netflix.

Maar nu is bekend geworden dat men op hetzelfde moment van de opnames voor seizoen 5 ook verder gaat met opnames voor seizoen 6 dat nog niet officieel is aangekondigd. Er worden zestien afleveringen achter elkaar opgenomen die verdeeld worden in twee seizoenen, 5 en 6.

Documentaire

Netflix heeft officieel wel een documentaire gepresenteerd over het succes en het fenomeen La Casa de Papel (Money Heist). Die documentaire is wereldwijd vanaf 3 april te zien bij Netflix op hetzelfde moment dat deel 4 van de populaire serie La Casa de Papel in première gaat.

LEESTIP: Netflix presenteert nieuwe Spaanse series, films en meer

Ga naar de inhoud