Search
menu
Search

Mercadona supermarktketen zoekt 7.000 zomer personeelsleden in Spanje

Mercadona supermarktketen zoekt 7.000 zomer personeelsleden in Spanje
Beeld: Mercadona / web

Mercadona supermarktketen zoekt 7.000 zomer personeelsleden in Spanje

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De grootste supermarktketen van Spanje is Mercadona en deze heeft bekendgemaakt hoeveel tijdelijk personeel ze gaat zoeken voor de drukke zomermaanden. Dit jaar zoekt de keten naar 7.000 tijdelijke krachten om in de meer dan 1.630 supermarkten te werken, dat is ongeveer 2.000 tijdelijke werknemers minder dan in de zomer 2022. Het startsalaris voor de nieuwe tijdelijke werknemers is 1.507 euro bruto en ervaring is volgens Mercadona niet nodig.

Mercadona bereidt zich voor op het zomerseizoen door versterkingen aan te nemen. Tussen mei en eind september van 2023 plant de supermarkt om 7.000 mensen in heel Spanje aan te nemen voor de zomercampagne. Het doel is om het personeelsbestand te versterken tijdens deze periode om de uitmuntende service te waarborgen in meer dan 1.630 winkels. Dit seizoen valt samen met de komst van toeristen en de vakanties van het overige personeel.

Mercadona heeft aangekondigd dat er vacatures beschikbaar zijn op hun Portal de Empleo, waar de functievereisten worden vermeld, zoals een bruto startsalaris van 1.507 euro per maand of de mogelijkheid om zonder voorafgaande ervaring aan de slag te gaan, omdat er specifieke training wordt gegeven voor elke positie. Bovendien zullen nieuwe werknemers deel uitmaken van een team dat bekend staat om hun teamwork, klantgerichtheid en vermogen tot voortdurende verbetering.

Personeel dat diverse andere talen spreekt zoals het Engels, Frans en Duits is meer dan welkom bij de Mercadona winkels die gelegen zijn in toeristische gebieden zoals langs de Catalaanse kust, in de Comunidad Valenciana, op de Balearen, Canarische Eilanden of in Andalusië. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij deze website en daar de gegevens invullen.

Ga naar de inhoud