Eerste Nationale aardappelomelet Congres van Spanje wordt gevierd in Alicante

Eerste Nationale aardappelomelet Congres van Spanje wordt gevierd in Alicante
Beeld: Canva

Eerste Nationale aardappelomelet Congres van Spanje wordt gevierd in Alicante

ALICANTE – De hoofdstad van de Costa Blanca Alicante zal in september de plaats zijn waar het eerste Congreso Nacional de Tortilla de Patatas ofwel het eerste Nationale Aardappelomelet Congres zal plaatsvinden. Er zal door koks, journalisten en specialisten gediscussieerd worden over een van Spanje’s meest gegeten gerecht.

Het eerste Congreso Nacional de Tortilla de Patatas is niet een losstaand congres maar is onderdeel van het in september te houden Alicante Gastronomica dat dit jaar voor de vierde keer wordt georganiseerd. Het Aardappelomelet Congres vindt plaats op 24 en 25 september en brengt koks, journalisten en andere Tortilla de Patatas experts en/f liefhebbers bijeen om over dit gerecht te praten. Er zal ook een wedstrijd plaatsvinden waarbij tijdens de Campeonato de Espana de Tortilla de Patatas de beste van SPanje gekozen wordt.

Er zullen demonstraties zijn van gerenommeerde chef koks die tevens hun nieuwe Tortilla-creaties laten zien. Verder zal er zeker gediscussieerd worden over hoe de beste en traditionele Tortilla de Patatas moet zijn. Er wordt namelijk al jaren over gediscussieerd of deze met of zonder uit moet zijn en of deze goed doorbakken of niet moet zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.