skip to Main Content
Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca
El Español

Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De FC Barcelona aanvaller Lionel Messi heeft er weer een nieuw onroerend goed project bijgekregen nu hij een viersterren hotel op Mallorca gekocht heeft. Het gaat in dit geval om hotel Sea Sun Fona in de plaats s’Illot. Het is alweer het derde hotel waar Messi zijn geld in investeert. De kleine en snelle Argentijn heeft ook een hotel in Sitges en op Ibiza.

Voetballers die miljoenen verdienen investeren steeds meer geld in onroerend goed en Messi is daarop geen uitzondering. Zijn nieuwste aanwinst is een viersterren hotel met 98 luxe kamers op Mallorca. De vorige eigenaar Vicente Miralles heeft dit aan de krant Ultima Hora verteld. Het is niet bekend wat Messi aan Miralles betaald heeft voor het hotel.

Het Sea Sun Fona hotel in s’Illot is niet direct op naam van Messi gekocht maar door Explotaciones Rosotel dat weer onderdeel is van de holding Limecu España 2010. Lionel Messi is samen met zijn broer Rodrigo de eigenaar van.

In 2018 kocht Messi het elegante art deco hotel Es Vivé in Ses Figueretes op Ibiza welke later omgetoverd werd naar MiM Ibiza.

In 2017 kocht Messi dichterbij zijn woonplaats Castelldefels (Barcelona) in de populaire kustplaats Sitges het Avenida Sofia hotel om dat om te toveren tot het eerste MiM hotel.

Het nieuwe en dus alweer derde hotel van Messi zal komende 2 mei de deuren openen met onder naam Mallorca Fona maar met gerenoveerde badkamers. De kans is groot dat in een later stadium ook het hotel Sea Sun (Mallorca) Fona omgetoverd wordt naar een MiM hotel.

Volgens een recent gepubliceerde lijst van L’Equipe is Messi de best betaalde voetballer ter wereld met een salaris van maar liefst 8,3 miljoen euro per maand. Dat is het dubbele van de 4,7 miljoen die de voormalige Real Madrid aanvaller Cristiano Ronaldo verdient.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
    1. Dit heet investeren en heeft niets met een spel te maken, maar met het spreiden van je geld, om er zo wat rendement op te maken. Verstandig dus.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken