Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca

Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca
Beeld: El Español

Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De FC Barcelona aanvaller Lionel Messi heeft er weer een nieuw onroerend goed project bijgekregen nu hij een viersterren hotel op Mallorca gekocht heeft. Het gaat in dit geval om hotel Sea Sun Fona in de plaats s’Illot. Het is alweer het derde hotel waar Messi zijn geld in investeert. De kleine en snelle Argentijn heeft ook een hotel in Sitges en op Ibiza.

Voetballers die miljoenen verdienen investeren steeds meer geld in onroerend goed en Messi is daarop geen uitzondering. Zijn nieuwste aanwinst is een viersterren hotel met 98 luxe kamers op Mallorca. De vorige eigenaar Vicente Miralles heeft dit aan de krant Ultima Hora verteld. Het is niet bekend wat Messi aan Miralles betaald heeft voor het hotel.

Het Sea Sun Fona hotel in s’Illot is niet direct op naam van Messi gekocht maar door Explotaciones Rosotel dat weer onderdeel is van de holding Limecu España 2010. Lionel Messi is samen met zijn broer Rodrigo de eigenaar van.

In 2018 kocht Messi het elegante art deco hotel Es Vivé in Ses Figueretes op Ibiza welke later omgetoverd werd naar MiM Ibiza.

In 2017 kocht Messi dichterbij zijn woonplaats Castelldefels (Barcelona) in de populaire kustplaats Sitges het Avenida Sofia hotel om dat om te toveren tot het eerste MiM hotel.

Het nieuwe en dus alweer derde hotel van Messi zal komende 2 mei de deuren openen met onder naam Mallorca Fona maar met gerenoveerde badkamers. De kans is groot dat in een later stadium ook het hotel Sea Sun (Mallorca) Fona omgetoverd wordt naar een MiM hotel.

Volgens een recent gepubliceerde lijst van L’Equipe is Messi de best betaalde voetballer ter wereld met een salaris van maar liefst 8,3 miljoen euro per maand. Dat is het dubbele van de 4,7 miljoen die de voormalige Real Madrid aanvaller Cristiano Ronaldo verdient.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.