Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca

Messi koopt een viersterren hotel op Mallorca
Beeld: El Español

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De FC Barcelona aanvaller Lionel Messi heeft er weer een nieuw onroerend goed project bijgekregen nu hij een viersterren hotel op Mallorca gekocht heeft. Het gaat in dit geval om hotel Sea Sun Fona in de plaats s’Illot. Het is alweer het derde hotel waar Messi zijn geld in investeert. De kleine en snelle Argentijn heeft ook een hotel in Sitges en op Ibiza.

Voetballers die miljoenen verdienen investeren steeds meer geld in onroerend goed en Messi is daarop geen uitzondering. Zijn nieuwste aanwinst is een viersterren hotel met 98 luxe kamers op Mallorca. De vorige eigenaar Vicente Miralles heeft dit aan de krant Ultima Hora verteld. Het is niet bekend wat Messi aan Miralles betaald heeft voor het hotel.

Het Sea Sun Fona hotel in s’Illot is niet direct op naam van Messi gekocht maar door Explotaciones Rosotel dat weer onderdeel is van de holding Limecu España 2010. Lionel Messi is samen met zijn broer Rodrigo de eigenaar van.

In 2018 kocht Messi het elegante art deco hotel Es Vivé in Ses Figueretes op Ibiza welke later omgetoverd werd naar MiM Ibiza.

In 2017 kocht Messi dichterbij zijn woonplaats Castelldefels (Barcelona) in de populaire kustplaats Sitges het Avenida Sofia hotel om dat om te toveren tot het eerste MiM hotel.

Het nieuwe en dus alweer derde hotel van Messi zal komende 2 mei de deuren openen met onder naam Mallorca Fona maar met gerenoveerde badkamers. De kans is groot dat in een later stadium ook het hotel Sea Sun (Mallorca) Fona omgetoverd wordt naar een MiM hotel.

Volgens een recent gepubliceerde lijst van L’Equipe is Messi de best betaalde voetballer ter wereld met een salaris van maar liefst 8,3 miljoen euro per maand. Dat is het dubbele van de 4,7 miljoen die de voormalige Real Madrid aanvaller Cristiano Ronaldo verdient.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Stratego is ook een leuk spel!!

Dit heet investeren en heeft niets met een spel te maken, maar met het spreiden van je geld, om er zo wat rendement op te maken. Verstandig dus.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.