Lionel Messi koopt hotel op Ibiza

Lionel Messi koopt hotel op Ibiza

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Lionel Messi heeft er een nieuwe hotel bij om zijn MiM keten te vergroten. Het nieuwe hotel van Messi is het oude maar vier jaar geleden gerenoveerde hotel Es Vivé in ses Figueretes. Het is voor de Argentijnse FC Barcelona aanvaller het tweede hotel aangezien hij in juni van 2017 ook al een hotel kocht in Sitges. Het nieuwe “Messi” hotel heeft 52 kamers en zal verder door het leven gaan als het MiM Ibiza es Vivé hotel. Het is niet bekend wat Messi voor zijn nieuwe hotel betaald heeft.

In 2017 heeft Messi het oude Avenida Sofia hotel in de kustplaats Sitges overgenomen voor 30 miljoen euro. Dat was het eerste hotel van de MiM groep die Messi speciaal voor dit doel heeft laten oprichten. De bedoeling is dat de voetballer, net zoals bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, meerdere hotels zal overnemen om zo een nieuwe hotelketen te creëren. Messi heeft in Barcelona ook al een eigen restaurant en heeft in meerdere projecten geïnvesteerd.

De nieuwste aanwinst van Messi is gelegen tussen de gemeente ses Figueretes en het Platja d’en Bossa strand. Het is een blauw-wit gekleurd art deco hotel geïnspireerd in de jaren 40 met 52 kamers en diverse VIP voorzieningen. De architectuur en decoratie van het hotel heeft meerdere premies gewonnen. Het hotel es Vivé werd tot nu toe gerund door de Gemini Group Evissa maar dat zal na de koop van Messi overgenomen worden door Majestic, dezelfde die ook verantwoordelijk zijn voor het hotel in Sitges.

Het hotel MiM es Vivé Ibiza is al open en is te boeken via de bekende verhuurwebsites en uiteraard de eigen website van het hotel.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.