Lionel Messi koopt hotel op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Lionel Messi heeft er een nieuwe hotel bij om zijn MiM keten te vergroten. Het nieuwe hotel van Messi is het oude maar vier jaar geleden gerenoveerde hotel Es Vivé in ses Figueretes. Het is voor de Argentijnse FC Barcelona aanvaller het tweede hotel aangezien hij in juni van 2017 ook al een hotel kocht in Sitges. Het nieuwe “Messi” hotel heeft 52 kamers en zal verder door het leven gaan als het MiM Ibiza es Vivé hotel. Het is niet bekend wat Messi voor zijn nieuwe hotel betaald heeft.

In 2017 heeft Messi het oude Avenida Sofia hotel in de kustplaats Sitges overgenomen voor 30 miljoen euro. Dat was het eerste hotel van de MiM groep die Messi speciaal voor dit doel heeft laten oprichten. De bedoeling is dat de voetballer, net zoals bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, meerdere hotels zal overnemen om zo een nieuwe hotelketen te creëren. Messi heeft in Barcelona ook al een eigen restaurant en heeft in meerdere projecten geïnvesteerd.

De nieuwste aanwinst van Messi is gelegen tussen de gemeente ses Figueretes en het Platja d’en Bossa strand. Het is een blauw-wit gekleurd art deco hotel geïnspireerd in de jaren 40 met 52 kamers en diverse VIP voorzieningen. De architectuur en decoratie van het hotel heeft meerdere premies gewonnen. Het hotel es Vivé werd tot nu toe gerund door de Gemini Group Evissa maar dat zal na de koop van Messi overgenomen worden door Majestic, dezelfde die ook verantwoordelijk zijn voor het hotel in Sitges.

Het hotel MiM es Vivé Ibiza is al open en is te boeken via de bekende verhuurwebsites en uiteraard de eigen website van het hotel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

5
Reageer op dit artikel

0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.