Search
menu
Search

Uitnodiging tot deelname aan enquête voor innovatief seniorenproject in Asturië

Uitnodiging tot deelname aan enquête voor innovatief seniorenproject in Asturië
Beeld: via canva.com

Uitnodiging tot deelname aan enquête voor innovatief seniorenproject in Asturië

De populariteit van seniorenwoningen in Spanje is de laatste jaren enorm gestegen. Dit komt doordat steeds meer senioren op zoek zijn naar een comfortabele en zorgeloze woonomgeving, waar ze tegelijkertijd kunnen genieten van het Spaanse klimaat, de prachtige natuur en rust en de vele faciliteiten die de seniorenwoningen te bieden hebben. Wat is jouw mening over seniorenwoningen en eventueel over een dergelijke huisvesting in Spanje?

Recent zijn we benaderd door Julissa Cruz, specialist ouderengeneeskunde met een diepe passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit van senioren. Ze werkt aan de ontwikkeling van een project waar senioren kunnen genieten van een actief en zorgeloos leven, te midden van de natuurlijke schoonheid in Asturië, in het noorden van het land en in de streek die ook wel Groen Spanje genoemd wordt. 

Dit project, dat ook het onderwerp van haar thesis is, streeft ernaar een omgeving te creëren die welzijn en gezondheid bevordert. De initiatiefnemers dromen van een plek die leven, vreugde en verbondenheid viert. 

Ben je 55 jaar of ouder en droom je van een zorgeloze oude dag, omringd door de prachtige natuur van Asturië, Spanje? Dan heeft Julissa jouw inzichten nodig! (De redactie heeft de enquête reeds ingevuld)

Jouw feedback is cruciaal voor Julissa en de initiatiefnemers om te begrijpen wat voor de senioren belangrijk is en hoe ze hun project het beste kunnen afstemmen op de wensen van de toekomstige bewoners. 

Door deze korte enquête van 20 vragen in te vullen, help je hen een verschil te maken. Het kost slechts 6 minuten van je tijd, maar jouw bijdrage is van onschatbare waarde en zal direct invloed hebben op de realisatie van dit project. De onderzoekers garanderen de volledige vertrouwelijkheid van uw antwoorden en respecteren uw privacy volledig. 

De enquête (in het Engels) is hier te vinden:  https://nl.surveymonkey.com/r/YC2J2X6 

Julissa en de initiatiefnemers waarderen jouw tijd en inzichten. Jouw bijdrage brengt hen een stap dichter bij het realiseren van een gemeenschap waar het leven gevierd wordt, elke dag weer. 

Hartelijk dank voor je deelname en steun.

senior living
De populariteit van seniorenwoningen in Spanje
De populariteit van ‘senior living’ concepten groeit snel onder Spaanse senioren want 40 procent zou openstaan voor een verhuizing naar een seniorenwoning, maar een betaalbaar aanbod is nog schaars.
logo1 1www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud