Action opent op donderdag 17 maart een derde winkel in Spanje

Action opent op donderdag 17 maart een derde winkel in Spanje
Beeld: Action Girona / SpanjeVandaag

Action opent op donderdag 17 maart een derde winkel in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Slechts twee weken na de opening van de tweede Action-winkel van Spanje die gelegen is in Sabadell en vier weken nadat de eerste Action-winkel opende in Girona, opent de Nederlandse non-food-discountwinkelketen een derde winkel in Spanje in de stad Hospitalet de Llobregat, tevens in Catalonië. De feestelijke opening vindt plaats op donderdag 17 maart. Er komt ook nog een vierde winkel van Action in Figueres.

De eerste Action-winkel van Spanje werd op 17 februari in Girona geopend en de tweede winkel op 3 maart in Sabadell. De derde winkel wordt deze donderdag 17 maart om 10 uur geopend in Hospitalet de Llobregat. Na deze drie geopende Action-winkels is al bevestigd dat er een vierde winkel komt in Catalonië, in dat geval in Figueres. Action ziet Spanje als het volgende land om flink te groeien en men kaart Polen aan waar men begon met 6 winkels in een jaar en het jaar daarop al 26 nieuwe winkels opende en het jaar daarna 70 nieuwe winkels.

De winkel in Hospitalet de Llobregat is gevestigd aan de Passeig De Cirerers nr. 90 (al wordt op Facebook de Calle Emigrant 21-31 local 29 genoemd en op de website van Action weer de Passeig de Cirerers 82). In deze nieuwe Action winkel kunnen klanten genieten van meer dan 6.000 producten van hoge kwaliteit met minimaal 1.500 producten die minder dan 2 euro kosten. Daarnaast voegt de keten in Spanje wekelijks 150 nieuwe artikelen toe, waaronder meer dan 350 grote merken en meer dan 70 huismerken.

Sinds kort is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst. Je kunt Action Spanje ook HIER volgen op Instagram. Bekijk hieronder ONZE VIDEO van ons bezoek aan de Action in Girona.

Ga naar de inhoud