Spaanssprekend publiek gezocht voor opnamen Spaanse versie ‘Marble Mania’

Spaanssprekend publiek gezocht voor opnames Spaanse versie ‘Marble Mania’
Beeld: Talpa / web

Spaanssprekend publiek gezocht voor opnamen Spaanse versie ‘Marble Mania’

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Talpa Nederland zoekt voor de opnamen van de Spaanse versie van het programma ‘Marble Mania’, dat in Spanje op Telecinco zal worden uitgezonden, ongeveer 300 mensen die Spaans spreken en begrijpen om bij de opnamen in Nederland aanwezig te zijn als publiek. ‘Marble Mania’ is een populaire spelshow die veel kijkers trekt. Het programma wordt in Nederland op SBS6 uitgezonden en is leuk voor alle leeftijden.

De twee uitzendingen die in Nederland voor Telecinco (Mediaset) worden opgenomen, worden volledig in het spaans gepresenteerd door een nog onbekende Spaanse presentator, waarbij bekende Spaanse kandidaten meedoen aan het programma. Het is nog niet bekend wanneer het programma op de Spaanse televisie te zien zal zijn.

De opnamen vinden plaats in Studio Baarn (Hermesweg 10, 3741 GP Baarn) op: Opname 1 (vrijdag 24 november): 11:30 – 17:00; Opname 2 (vrijdag 24 november): 16:30 – 22:00. Voor de mensen die de hele dag aanwezig zijn, zal er avondeten bij zitten. Dit is de aanmeldlink: https://eu.castitreach.com/ag/talpa/plubliekmarblemaniaspanje/welcome.html

Marble Mania is een Nederlands televisieprogramma dat sinds 2021 wordt uitgezonden door SBS6. In het programma gaan drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in diverse knikkerspellen (competición de canicas). Elke persoon krijgt een eigen kleur knikker (rood, geel of blauw) die door loting wordt toegewezen voorafgaand aan de opnames.

De spellen zijn een mix van behendigheidsspellen en spectaculaire knikkerraces. De knikkerraces worden gespeeld op een gigantische knikkerbaan die in de studio is gebouwd. De baan is ruim 30 meter lang en heeft tientallen verschillende obstakels, zoals loops, schansen en tunnels. De winnaar van Marble Mania is de BN’er die aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft verzameld. De punten worden verdiend door de spellen te winnen en door de knikkerraces als eerste te finishen.

In Nederland wordt het programma gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en de voice-over wordt verzorgd door Jack van Gelder. Giovanni Latooy gaat bij knikkeraars thuis op bezoek om hun knikkerbaan te testen. Het is nu nog niet bekend wie de Spaanse versie op Telecinco zal presenteren en wie de bekende Spanjaarden (BS) worden.

Ga naar de inhoud