FC Barcelona speler Messi wil hotel in Spaans skigebied kopen

FC Barcelona speler Messi wil hotel in Spaans skigebied kopen
Beeld: Pierre & Vacances

FC Barcelona speler Messi wil hotel in Spaans skigebied kopen

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Volgens de Spaanse pers wil de FC Barcelona sterspeler Lionel Messi een nieuw hotel kopen. Het zal niet zijn eerste hotel worden maar wel het eerste hotel in de bergen, te weten in het Catalaanse skigebieden Baqueira Beret waar Messi een luxueus hotel van de Franse keten Pierre & Vacances wil overnemen.

Lionel Messi is naast werelds beste voetballer (meningen zijn verdeeld maar dat is onze mening die door veel mensen gedeeld zal worden) ook een zakenman en hij moet iets met zijn miljoenen euro’s doen. Daarom is de kleine Argentijn al enkele jaren bezig hotels te kopen op het Spaanse vasteland en op de Balearen eilanden.

Maar Messi houdt schijnbaar niet alleen van het strand maar ook van skiën en heeft zijn zinnen gezet op een hotel in de Catalaanse Pyreneeën, om precies te zijn Hotel Himalaia Baqueira by Pierre Vacances Premium, gelegen dus in het luxe ski resort Baqueira Beret in de prachtige Valle de Aran (Lerida).

Het hotel dat nu nog eigendom is van de Franse keten Pierre & Vacances bevindt zich in de Valle de Ruda, een van de meest prestigieuze en luxe zones van het Catalaanse skigebied. Mocht het gerucht waar zijn dan zal het Hotel Himalaia Baqueira een nieuwe naam gaan krijgen want Messi hanteert de naam MiM (Majestic i Messi) wat een samenwerking is tussen Lionel Messi en Majestic Grupo Hotels.

In 2017 kocht Messi dichtbij zijn woonplaats Castelldefels (Barcelona) in de populaire kustplaats Sitges het Avenida Sofia hotel om dat om te toveren tot het eerste MiM hotel, te weten Hotel MiM Sitges.

In 2018 kocht Messi het elegante art deco hotel Es Vivé in Ses Figueretes op Ibiza welke later omgetoverd werd naar MiM Ibiza Es Vivé.

In 2019 kocht Messi het Sea Fun Fona hotel in s’Illot op het eiland Mallorca wat omgetoverd werd tot Hotel MiM Mallorca (Adults only) en dit jaar open moet gaan.

Ga naar de inhoud