Spaanse staatshotels Paradores sluiten goed jaar af

Spaanse staatshotels Paradores sluit goed jaar af
Beeld: Paradores

Spaanse staatshotels Paradores sluiten goed jaar af

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Spaanse staatshotels keten Paradores heeft een deel van de jaarcijfers bekend gemaakt waaruit blijkt dat de luxe hotelketen 14 miljoen euro winst heeft gemaakt. De omzet is dit jaar gestegen naar 257 miljoen euro wat meer is dan in 2017. De bezetting, omzet en winst zitten weer in de lift bij de Paradores die met name tijdens de crisisjaren moeilijke tijden hebben gehad.

De Paradores zijn steeds populairder aan het worden, niet alleen bij de Spanjaarden maar ook bij een groeiend aantal buitenlanders die op zoek zijn naar een ander soort toerisme dan een Spaanse “costa” vakantie. De gasten kunnen kiezen uit meer dan 100 hotels die allen gelegen zijn of in kloosters, kastelen, paleizen, andere monumentale panden en/of op bijzonder plaatsen.

In oktober van dit jaar vierden de Paradores hun 90-jarig bestaan nadat op 9 oktober 1928 de Parador de Gredos tussen Madrid en de grens met Portugal als eerste door de toenmalige Koning Alfonso XII werd geopend.

Paradores heeft op dit moment nog niet bekend gemaakt hoeveel gasten ze dit jaar hebben ontvangen in de ruim 100 luxe staatshotels.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: Top 10 beste Paradores hotels in Spanje[/su_note]

Informatie

Mocht je meer informatie willen over de ruim 100 Paradores in Spanje en Portugal, kijk dan eens op de Nederlandse website [su_highlight background=”#cde2e5″]paradoresreizen.com [/su_highlight] waar omschrijvingen staan van alle Paradores en ook kant-en-klare autorondreizen te vinden zijn. Uiteraard kun je ook terecht op de Spaanse website paradores.es voor tekst en uitleg.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.