Dolfijnen voor de kust van Torrevieja in Alicante

Foto: Ana Meléndez / Twitter
Beeld: Foto: Ana Meléndez / Twitter

Dolfijnen voor de kust van Torrevieja in Alicante

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Misschien zijn ze niet vanaf land te zien maar deze Kerst heeft een groep dolfijnen voor de kust van Torrevieja en de Vega Baja regio in Alicante gezwommen. Medewerkers van Proyecto Mastral hebben de dolfijnen op video’s en foto’s kunnen vastleggen.

De foto’s en video’s zijn gemaakt op eerste Kerstdag 25 december en de dag daarvoor op 24 december voor de kust van Torrevieja en Campomar. Het is zeker niet de eerste keer dat er dolfijnen gezien worden voor de kust van de Vega Baja regio maar dat dit juist op eerste Kerstdag moet gebeuren was een wens van veel dolfijn liefhebbers.

Proyecto Mastral geeft dagelijks informatie over het weer en de natuur in en rond Torrevieja. Op Twitter en andere sociale media netwerken informeert Proyecto Maskal over de gebeurtenissen en in dit geval over de dolfijnen die gezien zijn voor de kust van Torrevieja.

LEESTIP: Waar kun je dolfijnen kijken in Spanje

Begin december werd op een strand van Torrevieja een dode dolfijn gevonden en nog niet zo lang geleden half november werden er ook al orka’s gezien voor de kust van Murcia.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.