Nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Feria’ opgenomen in Andalusië vanaf nu te zien

Nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Feria’ opgenomen in Andalusië vanaf nu te zien
Beeld: Netflix / screenshot

Nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Feria’ opgenomen in Andalusië vanaf nu te zien

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix heeft de nieuwste Spaanse thrillerserie gepresenteerd, ‘Feria: la luz más oscura’, hoofdzakelijk opgenomen op verschillende plaatsen in Andalusië en dus voor veel Netflix-kijkers ook herkenbaar. Er doen honderden figuranten uit de opgenomen plaatsen mee. De serie speelt zich af in de negentiger jaren in een klein stadje met een mijn traditie en heeft als onderwerp de raadselachtige wereld van sektes. De serie vertelt het verhaal en de avonturen van Eva en Sofia waarvan de ouders verdwijnen.

Opnames voor ‘Feria: la luz más oscura’ (Feria: the darkest light) zijn niet alleen in Ronda (Málaga), Zahara de la Sierra (Cádiz) en op andere plaatsen in Andalusië gemaakt maar ook in Barcelona. Seizoen 1 van de serie bestaat uit 8 afleveringen waarvan sommigen 40 en andere 60 minuten duren. Het is een spannende thrillerserie geworden die uitnodigt voor bingewatchen of marathonkijken. 

Zijn de ouders van Eva (gespeeld door Ana Tomeno) en Sofia (gespeeld door Carla Campra) monsters en verantwoordelijk voor de dood van 23 personen? Samen proberen Eva en Sofia achter de waarheid te komen terwijl ze moeten zien te overleven in een Andalusisch bergdorp waar iedereen hen haat.

Eva en Sofia ontdekken in hun zoektocht naar de waarheid echter al snel dat in hun woonplaats inwoners zijn die een groot geheim bewaren want ze weten veel meer over de afschuwelijke gebeurtenis dan ze laten merken. Achter de realiteit blijkt een onverklaarbare wereld verscholen te zitten. Als een van de twee zussen ook nog eens in de ban raakt van een sekte wordt het helemaal raar. Er gebeuren steeds meer onverklaarbare dingen.

Ga naar de inhoud