Nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Feria’ opgenomen in Andalusië vanaf nu te zien

Nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Feria’ opgenomen in Andalusië vanaf nu te zien
Beeld: Netflix / screenshot

Nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Feria’ opgenomen in Andalusië vanaf nu te zien

MADRID – Netflix heeft de nieuwste Spaanse thrillerserie gepresenteerd, ‘Feria: la luz más oscura’, hoofdzakelijk opgenomen op verschillende plaatsen in Andalusië en dus voor veel Netflix-kijkers ook herkenbaar. Er doen honderden figuranten uit de opgenomen plaatsen mee. De serie speelt zich af in de negentiger jaren in een klein stadje met een mijn traditie en heeft als onderwerp de raadselachtige wereld van sektes. De serie vertelt het verhaal en de avonturen van Eva en Sofia waarvan de ouders verdwijnen.

Opnames voor ‘Feria: la luz más oscura’ (Feria: the darkest light) zijn niet alleen in Ronda (Málaga), Zahara de la Sierra (Cádiz) en op andere plaatsen in Andalusië gemaakt maar ook in Barcelona. Seizoen 1 van de serie bestaat uit 8 afleveringen waarvan sommigen 40 en andere 60 minuten duren. Het is een spannende thrillerserie geworden die uitnodigt voor bingewatchen of marathonkijken. 

Zijn de ouders van Eva (gespeeld door Ana Tomeno) en Sofia (gespeeld door Carla Campra) monsters en verantwoordelijk voor de dood van 23 personen? Samen proberen Eva en Sofia achter de waarheid te komen terwijl ze moeten zien te overleven in een Andalusisch bergdorp waar iedereen hen haat.

Eva en Sofia ontdekken in hun zoektocht naar de waarheid echter al snel dat in hun woonplaats inwoners zijn die een groot geheim bewaren want ze weten veel meer over de afschuwelijke gebeurtenis dan ze laten merken. Achter de realiteit blijkt een onverklaarbare wereld verscholen te zitten. Als een van de twee zussen ook nog eens in de ban raakt van een sekte wordt het helemaal raar. Er gebeuren steeds meer onverklaarbare dingen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.