Het prijskaartje om naast Michael Douglas op Mallorca te wonen

Het prijskaartje om naast Michael Douglas op Mallorca te wonen
Beeld: charles marlow / web

Het prijskaartje om naast Michael Douglas op Mallorca te wonen

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones hebben al jaren een bijzondere band met het prachtige Mallorca. Het Spaanse eiland is niet alleen een toevluchtsoord voor het gezin, maar ook de locatie van een van hun meest gewaardeerde bezittingen: een adembenemende villa aan de kust. Ondanks dat deze woning afgelegen ligt, zijn er buren en een van de woningen staat nu te koop. Als jij de buurman of -vrouw van het Hollywoodkoppel wilt worden, dan moet je dit op tafel leggen.

In het hart van de betoverende kustlijn van Mallorca ligt een ware parel: Can Caló. Deze historische villa, ooit onderdeel van de landgoederen van de Arxiduc Lluís Salvador, is nu te koop voor de astronomische prijs van meerdere miljoenen.

Can Caló is meer dan alleen een luxe woning; het is een oase van rust en schoonheid. De villa is omringd door weelderige tuinen en biedt een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee. De architectuur van Can Caló is een briljante mengeling van traditionele Mallorcaanse stijl en moderne elegantie.

Can Caló is meer dan alleen een woning; het is een levensstijl. De uitgestrekte tuinen leiden naar een turquoise zwembad en recreatievoorzieningen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van het eilandleven.

Wat Can Caló extra bijzonder maakt, is de nabijheid van een andere iconische villa: s’Estaca, het eigendom van Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones. De twee residenties grenzen aan elkaar, waardoor de nieuwe eigenaar van Can Caló de buur zal zijn van deze Hollywoodsterren.

De aanwezigheid van Douglas en Zeta-Jones in de buurt voegt een extra laag glamour en exclusiviteit toe aan Can Caló. Niet alleen zullen de nieuwe eigenaren genieten van de pracht van hun eigen villa, maar ze zullen ook deel uitmaken van een select gezelschap van beroemdheden en welgestelden die deze kuststrook hun thuis noemen. Een investering in luxe en historie

Can Caló is meer dan alleen een woning; het is een investering in luxe, schoonheid en geschiedenis. De villa combineert de rijke erfenis van Mallorca met de moderne verwachtingen van comfort en stijl. En dat heeft natuurlijk een prijskaartje, in dit geval van 13.750.000 euro. Iemand?

Ga naar de inhoud