Nieuw resort opent 1 juli in Salou op de plaats van de oude camping La Unión

Nieuw resort opent 1 juli in Salou op de plaats van de oude camping La Unión
Beeld: Allaniaresorts.com / web

Nieuw resort opent 1 juli in Salou op de plaats van de oude camping La Unión

TARRAGONA – De populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada krijgt er vanaf 1 juli (2022) een nieuw luxe resort bij. Het gaat om Allania Salou wat omschreven wordt als een horizontaal resort van maximaal twee verdiepingen hoog en vier sterren heeft gekregen. Hotel Allania Salou is gebouwd op de plaats waar vroeger de Camping La Unión was te vinden.

In februari 2019 werd bekend dat de Camping La Unión definitief zou sluiten en dat de grond reeds verkocht was aan een projectontwikkelaar. Niet veel later werd bekend dat er een groot luxe resort gebouwd zal worden wat nu drie jaar later op 1 juli 2022 haar deuren zal openen. In totaal heeft Allania 18 miljoen euro geïnvesteerd in het eerste hotel van deze keten in Salou.

Allania Salou had eigenlijk in 2021 open moet gaan maar vanwege de pandemie en tegenslagen bij de bouw werd dat steeds uitgesteld. Maar op 1 juli 2022 is het dan zover en kunnen de toeristen die Salou bezoeken comfortabel slapen in eigenlijk het eerste luxe resort van Salou.

In totaal zijn er op 22 duizend vierkante meter 346 thematische kamers te vinden gebaseerd op de omgeving zoals Skyfans, Loving Forest en Ocean Forever. Het is een modern resort met moderne kamers geworden waar de gasten ook gebruik kunnen maken van een groot zwembad en vele andere voorzieningen waaronder restaurants, bars, spa en sportschool. Meer informatie en foto’s kun je HIER op de eigen website vinden of bij Booking.com.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.