Nieuw Vlaams reality tv-programma volgt Belgische makelaars in Spanje

Nieuw Vlaams reality tv-programma volgt Belgische makelaars in Spanje
Beeld: Adobe Stock

Nieuw Vlaams reality tv-programma volgt Belgische makelaars in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het Vlaamse televisiekanaal VTM gaat het populaire ‘Met vier in bed’ programma na tien seizoenen vervangen voor een nieuw realityprogramma met Spanje in de hoofdrol. Het lijkt erop dat men bij VTM heeft besloten geen elfde seizoen van het populaire programma te maken maar in plaats daarvan Vlamingen gaat volgen die in Spanje een immokantoor (makelaars) hebben geopend.

HLN schrijft dat het tv-programma ‘Met vier in bed’ waarin vier uitbaters van B&B’s bij elkaar op bezoek gaan en punten geven, geen elfde seizoen gaat krijgen. Waarschijnlijk wil VTM inspringen op de trend van de Belgen van het kopen van een woning in Spanje door Vlaamse makelaars te gaan volgen in hun dagelijkse activiteiten.

In het programma dat nog geen naam heeft worden de Vlaamse makelaars die een immokantoor in Spanje hebben gevolgd wanneer ze woningen verkopen aan andere Vlamingen. Daaronder bevinden zich niet alleen personen die een vakantiewoning zoeken maar ook Vlamingen die zich in Spanje willen gaan vestigen.

De opnames voor deze nieuwe tv-reality zijn volgens de krant HLN reeds gestart maar een naam voor het nieuwe tv-programma en wanneer dit te zien zal zijn zijn nog niet bekend.

Dit nieuwe Vlaamse programma voegt zich in het rijtje van andere reeds bevestigde programma’s die over Spanje gaan. Zo is reeds bekend dat de Nederlandse wijnkenner Ilja Gort met ‘Gort over de Grens’ weer naar Spanje komt. Ook wordt het derde seizoen van ‘Het Spaanse Dorp’ opgenomen ergens in Spanje en zal dit deze zomer op de Nederlandse tv te zien zijn.

NOTA: Weet iemand nog meer Spaanse tv-programma’s die over Spanje gaan? Laat het ons weten via een reactie 😉

Ga naar de inhoud