Search
menu
Search

Action opent op donderdag 14 april in Figueres de vierde winkel in Spanje

Action opent op donderdag 14 april in Figueres de vierde winkel in Spanje
Beeld: Action.es

Action opent op donderdag 14 april in Figueres de vierde winkel in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – De Nederlandse non-food-discountwinkelketen Action blijft uitbreiden en na de laatste opening ongeveer een maand geleden op 17 maart in Hospitalet de Llobregat (Barcelona) wordt op donderdag 14 april de alweer vierde winkel in Spanje geopend. Ook deze Action vestiging ligt in Catalonië, in dit geval in Figueres, de stad van kunstenaar Dali met zijn museum en niet ver van de Costa Brava.

Action is 2022 goed begonnen in Spanje, niet alleen omdat dit de eerste keer is dat de Nederlandse keten winkels opent in Spanje maar ook omdat de keten in ongeveer twee maanden tijd vier winkels heeft geopend. Deze zijn voorlopig nog allemaal gelegen in Catalonië, te weten in Girona (geopend op 17 februari), Sabadell (3 maart) en L’Hospitalet de Llobregat (17 maart) met als nieuwste winkel de vestiging in Figueres (14 april). Twee winkels in de provincie Barcelona en twee winkels in de provincie Girona. Zijn de provincies Tarragona of Lleida nu aan de beurt?

Alle vier de Action winkels worden voorzien van artikelen via het logistieke centrum, gelegen in Labastide in Frankrijk. Daarom is als eerste autonome regio Catalonië gekozen vanwege de nabijheid bij de Franse grens. 

HELAAS is er nog niets bekend over de opening van andere Action winkels in de overige autonome regio’s. Jullie als lezers vragen ons vaak of wij dat wellicht weten maar ondanks onze vragen aan het Action-team in Spanje hebben we nooit een antwoord gekregen. Afwachten dus. 

De Action winkel in Figueres is gelegen aan de Avinguda de Roses, Km 29 en is 822 vierkante meter groot. Net zoals in de andere drie winkels biedt ook deze Action winkel meer dan 6.000 producten van hoge kwaliteit met minimaal 1.500 producten die minder dan 2 euro kosten. Daarnaast voegt de keten in Spanje wekelijks 150 nieuwe artikelen toe, waaronder meer dan 350 grote merken en meer dan 70 huismerken.

Sinds februari 2022 is de Spaanse versie van de Action website online en kun je die HIER bekijken. Op de Facebookpagina voor de Spaanse Action die je HIER vindt wordt regelmatig nieuws geplaatst. Je kunt Action Spanje ook HIER volgen op Instagram. Bekijk hieronder foto’s van de Action in Girona die door de redactie gemaakt zijn tijdens ons bezoek aan de eerste Action winkel van Spanje.

Ga naar de inhoud