Mercadona heeft een nieuwe anti-veroudering serum

Mercadona heeft een nieuwe anti-veroudering serum
Beeld: via canva.com & mercadona

Mercadona heeft een nieuwe anti-veroudering serum

De Spaanse supermarktketen Mercadona heeft onlangs een nieuw anti-veroudering serum gelanceerd onder zijn eigen cosmeticamerk Deliplus. Het product bevat de antioxidanten Co-enzym Q10 en vitamine E, die helpen om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen.

Het nieuwe anti-veroudering serum (Sérum Facial Q10 Antiarrugas) kost € 3,50 bij de Mercadona en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs gevoelige huid. Het bevat de volgende belangrijke ingrediënten:

  • Co-enzym Q10: Vermindert de diepte van rimpels, hydrateert en verbetert de zuurstofvoorziening in de huid.
  • Vitamine E: Versterkt het effect van hydraterende stoffen en beschermt de huid tegen milieufactoren.
  • Lecithine: Hydraterende eigenschappen die de werking van actieve bestanddelen ondersteunen.

Co-enzym Q10 is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen en milieuverontreiniging. Het stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine in de huid. De Q10 in dit serum zit verpakt in liposomen, minuscule bolletjes vet die de opname in de huid vergroten.

Vitamine E is een andere antioxidant die samen met Q10 de huid verjongt. Lecithine hydrateert de huid en helpt de werkzame stoffen beter op te nemen.

creme1
De voordelen van de betaalbare vitamine E hydraterende crème van Mercadona
Het is duidelijk dat de vitamine E hydraterende crème van Mercadona voor 2,75 euro een geweldige optie is als je op zoek bent naar een betaalbaar en effectief product voor een huidverzorgingsroutine., met hyaluronzuur en andere natuurlijke ingrediënten.
logo1 1www.spanjevandaag.com

Wat betekent dat dit product liposomaal is?

Liposomen zijn kleine bolletjes vet die actieve bestanddelen kunnen verpakken, zoals de co-enzym Q10 in dit serum. Q10 moleculen zijn vrij groot en kunnen moeilijk door de huid opgenomen worden. Door ze te verpakken in liposomen kunnen ze gemakkelijker de huid binnendringen en hun werk doen.

Liposomen smelten samen met de huidcellen en leveren de Q10-molecuul af in de cel. Een serum met liposomaal Q10 heeft aanzienlijk betere biologische beschikbaarheid en effectiviteit dan een gewoon Q10-serum. Onderzoeken laten zien dat tot wel 8 keer zo veel Q10 via liposomen de huid binnendringt.

Dus de liposomale formule van dit Deliplus serum zorgt voor een optimale levering van de Q10 precies daar waar nodig is: in de huidcellen.

cremes
Mercadona heeft voor 5 euro de op een na beste vochtinbrengende crème van Spanje
De Spaanse Vereniging van Consumenten en Gebruikers OCU heeft tientallen vochtinbrengende crèmes onderzocht waaruit blijkt dat de 5 euro kostende crème van Mercadona de op een na beste ‘crema hidratante’ is.
logo1 1www.spanjevandaag.com

Hoe moet je het gebruiken?

Volgens de instructies van Mercadona moet je het serum als volgt gebruiken:

  • Verwijder de dop van het flesje en plaats de pipet.
  • Breng het aan op het gereinigde gezicht, hals en décolleté, ochtend en avond.
  • Masseer het zachtjes in tot het volledig is opgenomen.

Het is belangrijk om serum aan te brengen op een schone huid, na het reinigen en voor het hydrateren. Serum dringt dieper door in de huid dan een crème en brengt de werkzame stoffen daar waar ze nodig zijn. Masseren helpt de opname.

Gebruik ongeveer 4-5 druppels voor gezicht en hals. Meng het serum niet met andere producten, de ingrediënten kunnen elkaar inactiveren. Houd na het aanbrengen wel je normale dag- of nachtcrème routine aan.

Mercadona verkoopt het ‘Sérum Facial Q10 Antiarrugas’ voor € 3,50 in de meer dan 1.650 eigen supermarkten in Spanje en Portugal. 

mercadona creme
Deze Mercadona antirimpelcrème wordt aanbevolen door een dermatoloog
Een Spaanse dermatoloog beveelt op YouTube een antirimpelcrème van Mercadona aan, waarna dit 7 euro kostende product een verkoopsucces is geworden in de populaire Spaanse supermarktketen.
logo1 1www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud