skip to Main Content
PortAventura in Salou krijgt er in 2019 een nieuwe “Dark Ride” attractie bij
Port Aventura / Twitter

PortAventura in Salou krijgt er in 2019 een nieuwe “Dark Ride” attractie bij

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Spanje’s populairste en meest bezochte pretpark is PortAventura gelegen aan de Costa Dorada nabij de badplaats Salou. Afgelopen week kondigde men aan dat er in 2019 een nieuwe attractie bij zal komen, een zogenaamde “Dark Ride” die zo’n 15 miljoen euro zal gaan kosten.

De nieuwe attractie zal gebouwd worden in het deel van het pretpark met de naam SésamoAventura en zal gelegen zijn in een 1.300 m2 groot gebouw. Dit deel van het park is meer gericht op kinderen dus de vraag is wat en hoe de Dark Ride zal zijn. Zoals het er nu naar uitziet gaat het om een familieattractie waar ook kleinere kinderen in mogen.

Volgens de website (fansite) PaFans.com draait alles om Detective Coco die als gids functioneert tijdens de attractie waarbij de deelnemers een mysterie moeten oplossen. Voordat de deelnemers naar binnen mogen zal er een 10 minuten durende show plaatsvinden.

Tijdens de rit die 5 minuten en 50 seconden duurt zijn er vier scènes met speciale mapping projecties en diverse andere scènes met 90 en 180 graden beelden om uiteindelijk te eindigen in de Hall of Fame. De hoofdpersonen tijdens deze attractie zijn detective Coco, Big Bird, Conde Draco en Oscar.

Hotel

Port AVentura heeft ook aangekondigd dat de bouw van een nieuw hotel in het deel Far West in 2019 afgerond zal zijn waarna er 150 extra kamers bij het al ruime aanbod van 2.100 kamers komt. Op dit moment heeft PortAventura al vijf themahotels waar afgelopen jaar 1,1 miljoen overnachten plaatsvonden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken