skip to Main Content
Aqua-Sana Valencia: gemak en gezondheid hand in hand

Aqua-Sana Valencia: gemak en gezondheid hand in hand

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

water 1Bijna twee jaar is Aqua Sana Valencia nu aktief aan de Spaanse Costa Blanca. Aqua-Sana is een Nederlands bedrijf en gevestigd in Godella (Valencia) en staat voor gemak en gezondheid op het gebied van waterbehandeling en drinkwater in het bijzonder.

Noord-Europeanen zijn gewend om water direct uit de kraan te drinken of voor andere doeleinden te gebruiken. Helaas laat de kwaliteit en smaak aan de Spaanse kust veel te wensen over, sterker nog: op de lange termijn is het zelfs zéér slecht voor de gezondheid met een verhoogde kans op allerlei ziektes zoals bijvoorbeeld kanker, Alzheimer, nierstenen etc.etc.

Veel mensen erkennen dit probleem en kopen daarom dagelijks water in flessen in de supermarkt of hebben voor een andere oplossing gezorgd. Onhandig vinden wij: veel gesleep met zware flessen en onvriendelijk voor het milieu: er moet namelijk veel plastic afgevoerd worden .

Aqua-Sana heeft waterfilter systemen die direct op uw eigen waterleiding worden aangesloten en vervolgens gefilterd worden. Met één druk op de knop beschikt u over gezond, goedkoper en heerlijk drinkwater.
Aangezien het op uw eigen drinkwaterleiding wordt aangesloten heeft u dus altijd en onbeperkt lekker drinkwater in huis. Geen gesleep meer met plastic flessen of zorgen of u wel genoeg water in huis heeft: NO BOTTLES NO WORRIES !

water 2Wij hebben verschillende modellen (ook koud én heet water) in ons assortiment, al deze systemen kunt u kopen of huren.
Omgerekend heeft u voor bijvoorbeeld al voor € 0,85 per dag (all in) een systeem bij u thuis of op kantoor staan.

Naast een drinkwater oplossing kunnen wij u ook een oplossing bieden voor de hardheid van het water. Wie kent de problemen niet: douchekoppen met kalkaanslag, vaatwassers die sneller kapot gaan, boilers die minder warmte afgeven etc.etc. Al deze problemen zijn terug te voeren naar de hardheid (kalk) van het leidingwater aan de Spaanse kust. Ook hier hebben wij een betaalbare oplossing voor : de scalewatcher. Op dit produkt geven wij zelfs een niet goed? geld terug! garantie. Alle systemen en filters voldoen aan de alle kwaliteitskeurmerken die hiervoor gelden.

Voor meer informatie kunt u eens een kijkje nemen op onze website: www.aquasana-valencia.nl

U bent van harte welkom!

Hasta pronto!

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken