Speciale post-corona maatregelen toeristische bedrijven Spanje

Speciale post-corona maatregelen toeristische bedrijven Spanje
Beeld: Freepik
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – De nieuwe normaliteit of het nieuwe normaal zit eraan te komen in Spanje na 21 juni wanneer de noodtoestand en het de-escalatieproces eindigen en wanneer vanaf 1 juli de buitenlandse toeristen weer naar Spanje mogen komen. Dat die vakanties voor de inwoners van Spanje en de internationale reizigers niet meer hetzelfde zullen zijn mag ondertussen wel duidelijk zijn. Toeristische ondernemingen moeten speciale corona-maatregelen nemen en daarom heeft het Ministerie van Toerisme speciale gidsen gepubliceerd voor de toerisme sector.

Het toerisme binnen Spanje is langzaam op gang aan het komen, tot 21 juni binnen de eigen autonome regio maar daarna ook in heel Spanje. Buitenlandse vakantiegangers moeten zoals het op dit moment is nog even wachten want die mogen pas vanaf 1 juli weer Spanje binnenkomen.

Maar het toerisme zal voor iedereen niet meer zo zijn als voor de corona-crisis en er zullen veel maatregelen genomen worden op stranden, in bars en restaurants, bij bezienswaardigheden, in vliegtuigen en openbaar vervoer, in hotels , op campings en in toeristische appartementen.

Speciaal voor de eigenaren van deze toeristische accommodaties zoals Herbergen (albergues), Campings, Hotels, Alojamientos Rurales (plattelandshotels en B&B’s) maar ook golfbanen, restaurants, reisbureaus, wellness centra, het actieve toerisme, natuurparken, discotheken, attractieparken en toeristische gidsen heeft het Ministerio de Industria, Comercio y Turismo speciale informatiegidsen met daarin de post-corona-maatregelen vermeld.

Heb je in Spanje dus een onderneming die o.a. met het toerisme te maken heeft zoals een B&B, hotels, Casa Rural, Camping, restaurant, bar of discotheek of ben je een officiële reisgids, werk je bij een reisbureau of bij een VVV informatiebureau dan kun je de volgende gidsen downloaden (in PDF en uiteraard in het Spaans).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.