skip to Main Content
Vakbond van medewerkers tolweg AP-7 roept op tot staking tijdens drukke Semana Santa

Vakbond van medewerkers tolweg AP-7 roept op tot staking tijdens drukke Semana Santa

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De vakbond UGT heeft opgeroepen tot zes stakingen gedurende de drukke Semana Santa paasweek op de drukste tolweg van Spanje, de AP-7 tussen Alicante en Tarragona. Het gaat in dit geval om de medewerkers van de beheerder van de tolweg Aumar die volgens de vakbond de onderhandelingen tussen de arbeiders en het bedrijf heeft stilgezet. Een staking bij de tolhuisjes op de AP-7 kan voor grote vertragingen en files zorgen.

De UGT vakbond heeft stakingen gepland tussen 28 maart en 2 april waarbij het om deel stakingen gaat. Ofwel ‘s-morgens tussen 11 en 14 uur, ‘s-middags tussen 14 en 17 uur en ‘s-avonds tussen 22 en 01 uur. Stakingen tussen 12 en 15 uur worden ook niet uitgesloten.

De stakingen zullen van grote invloed zijn op de AP-7 ter hoogte van de gemeenten Dénia, Benidorm en Alicante en in mindere mate richting de grens met de Catalaanse provincie Tarragona.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Betaal altijd met kredietkaart. Ik snap het probleem niet. Zelfs als je contant betaald zie je geen medewerkers. Gaan ze die machines dan uitzetten?

    1. Inderdaad, dat kost de baas bergen geld en daar zijn ze wel gevoelig voor; nu zijn de “broodheren” (lees de automobilisten) weerom het slachtoffer.
      Net zo bij de spoorwegen….stakingen?….bied de mensen gratis vervoer aan en de onderhandelingen tussen vakbonden en patronaat zullen wel opschieten!….

      1. Ze zijn het niet eens met de regering maar de gewone burger mag er voor bloeden, slaat nergens op. Zet inderdaad gewoon een paar dagen die bomen omhoog en laat iedereen gratis door dan is het echt zo over. Het verkeer ophouden kan trouwens fatale gevolgen hebben maar dat zien ze schijnbaar niet in.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken