menu: rubrieken, zoeken & meer

Thuisbezorgde PCR en Antigen testen in Spanje zonder wattenstaaf in neus en keel

Thuisbezorgde PCR en Antigen testen in Spanje zonder wattenstaaf in neus en keel
Beeld: Salutlabs.com

Thuisbezorgde PCR en Antigen testen in Spanje zonder wattenstaaf in neus en keel

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vakantiegangers in Spanje kunnen nu aan de Costa del Sol, op de Balearen, in Barcelona en binnenkort op meer locaties op een comfortabele manier testen voor Covid-19. Op het vakantieadres, door middel van speeksel. Zo helpt Salutlabs reizigers lange wachtrijen en drukke klinieken te omzeilen door de tests op het vakantieadres af te nemen. Geen lange wattenstaaf meer in de neus, gewoon met speeksel en resultaat inclusief reisdocument gegarandeerd binnen 24 uur.

Covid-19 weerhoudt veel reizigers naar het buitenland te gaan. Onduidelijkheid over regels op hun favoriete vakantiebestemming, waar de test af te nemen voor de terugreis en beperkte kennis van de buitenlandse taal werken allemaal niet mee het toerisme weer op gang te brengen.  

Gelukkig is Spanje weer ‘open’ en kan er volop van zon, strand en tapas genoten worden. Nu is het dus ook mogelijk om comfortabel te testen op de vakantiebestemming. Dit helpt reizigers ongestoord te genieten van hun verblijf zonder dat deze onderbroken wordt door zwetend in een kliniek te staan met als beloning de beruchte lange wattenstaaf diep in de neus.

Na een groot succes op het Balearen eiland Ibiza, biedt Salutlabs nu ook de revolutionaire oplossing aan de Costa del Sol, op het Balearen eiland Mallorca en in Barcelona. Afgenomen aan huis, jacht, hotel of villa. Door middel van speeksel, zonder lichamelijk contact. Veilig, snel en met reis certificaat gegarandeerd binnen 24 uur.

Wat is Salutlabs

Salutlabs is opgericht door een groep van entrepreneurs, doctoren en apothekers die Spanje diep in het hart hebben gesloten op sociaal, cultureel, toeristisch en economisch gebied. De drive achter dit platform is om op een gemakkelijke manier ultieme service te bieden. Mensen willen zekerheid en comfort en daar staat Salutlabs voor.

Waar

Salutlabs is op dit moment operationeel in de volgende gebieden:

  • Balearen: Ibiza, Mallorca
  • Andalusië: (Costa del Sol) Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Estepona, Marbella, Nerja, Frigiliana, Málaga, Velez-Málaga
  • Catalonië: Barcelona

Werkwijze

Het werkt heel simpel: regio selecteren, type test kiezen, personalia invullen, datum en tijdstip selecteren, bevestigen, betalen en Salutlabs komt bij de vakantiegangers of reizigers langs. 

De test-kit wordt afgegeven met instructies van een medewerker van Salutlabs . De gegevens worden gecontroleerd en de monsters worden gekoeld vervoerd naar de centrale locaties van waaruit de monsters naar het lab gaan met speciaal transport.

Na afloop wordt per e-mail het testresultaat verstuurd met een geldige en ondertekende reisverklaring.

“Wat een verademing! In het buitenland is het best lastig je weg te vinden, dus dat de test bij mij in het hotel werd afgenomen kwam mij heel goed uit!”, aldus Isabel, vakantieganger Torremolinos, Costa del Sol.

“Dit moet iedereen weten dat dit dus ook kan, zo snel en gemakkelijk. Ik ga al onze vrienden meteen vertellen hoe geweldig dit is” volgens Eeva die vanuit Finland op bezoek bij familie in Marbella was.

Boek uw test hier: www.salutlabs.com

BRON: Aangepast persbericht van Salutlabs.com

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met salutlabs.com en het gebruik van hun service is geheel op eigen risico.