skip to Main Content

Drie doden door vlaag van jaloezie en steekpartij in Asturias

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

OVIEDO – (Redactie) In Asturias heeft een man drie verwanten van zijn ex-vrouw doodgestoken. Volgens de politie doodde de man in de gemeente Degaña in een vlaag van jaloezie de nieuwe levensgezel, de vader en broer van zijn vroegere echtgenote. De vrouw en haar moeder liepen door messteken zware verwondingen op.

Het voorval gebeurde op zondagnamiddag toen de ex mijnwerker het huis van zijn ex schoonfamilie binnenstormde en met een groot mes de nieuwe partner van zijn ex vrouw en de vader en broer van haar neerstak. Zijn ex vrouw, Silvia Brugos, raakte net zoals haar moeder ook gewond nadat zij thuiskwam van haar verkiezingsoverwinning. Silvia is namelijk gemeente kandidaat voor de PSOE partij in het dorp Degaña in Asturias nabij de grens met León. De kinderen van 11 en 6 jaar oud, sliepen in het huis toen de ex man de familie afslachtte.

De dader, de 42 jarige José Manuel Álvarez Fernández, vluchtte, maar kon later door de politie worden overmeesterd in zijn woonplaats Villablino. De vroegere echtgenote was daags voordien bij de gemeenteraadsverkiezingen als kandidate van de socialisten verkozen in de gemeenteraad van Degaña in de regio Asturias.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend