skip to Main Content
15-jarig meisje door een kwal in haar gezicht gestoken bij een strand van Mont-roig
Diari de Tarragona

15-jarig meisje door een kwal in haar gezicht gestoken bij een strand van Mont-roig

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

15-jarig meisje door een kwal in haar gezicht gestoken bij een strand van Mont-roig

Diari de Tarragona

TARRAGONA – Een 15-jarige toeriste die op een van de campings in de gemeente Mont-roig, net onder de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada verblijft, is woensdag door een kwal in haar gezicht gestoken. Het incident deed zich voor op een van de stranden die grenst aan een camping. Het meisje moest naar het ziekenhuis in de stad Reus gebracht worden.

Het meisje werd in zee door een kwal in haar gezicht aangevallen waarbij deze geheel bedekt was door de tentakels van het dier. Buiten de schrik van dit voorval werd ze ook gestoken en vreesde men dat ze allergisch was.

Het 15-jarige meisje verloor tijdens de aanval haar bewustzijn en alle alarmbellen gingen af waarbij er diverse strandwachten en de medische dienst van de camping het meisje moesten helpen.

Nadat de kwal was verwijderd en het meisje weer bij bewustzijn was kon ze met de inmiddels aanwezige ambulance naar het ziekenhuis in Reus gebracht worden.

Meer informatie over de nationaliteit van het jonge slachtoffer en op welke camping zij verbleef is niet bekend gemaakt in de regionale krant Diari de Tarragona.

UPDATE: Volgens de krant Diari Mès gaat het om een 16-jarig meisje die gestoken werd. Zij verblijft op de Càmping Els Prats Village waar ze voor de chiringuito (strandbar) op het strand gestoken werd. Ze werd als eerste geholpen door een medewerker van de strandbar.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken