skip to Main Content
Politie Murcia houdt vijf jongeren aan voor het martelen en doden van dieren

Politie Murcia houdt vijf jongeren aan voor het martelen en doden van dieren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

varkenMURCIA – De politie heeft in de plaats Molina de Segura in de deelstaat Murcia vijf jongeren aangehouden voor het martelen en doden van dieren. In dit geval ging het om varkens en geiten waarbij tenminste een varken om het leven is gekomen. De martelingen werden op video opgenomen en op internet verspreidt via de sociale media en groepen in WhatsApp. Her ergste is dat de jongeren van plan waren om datzelfde met Halloween te gaan doen maar dan met een persoon.

Je kunt je afvragen wat er in het hoofd rondgaat van deze jongeren om zo wreed met dieren, en als ze niet gestopt waren, met mensen om te gaan. Vijf jongeren in Murcia hadden schijnbaar de drang om weerloze varkens en geiten te martelen en in tenminste een geval deze te doden. Hiervoor braken ze in bij verschillende boerderijen en begonnen de daar aanwezig dieren te martelen.

De videobeelden van deze martelingen en moord op een varken (waarbij zelfs het hoofd werd afgesneden) werden verspreidt op sociale media netwerken en via gesloten groepen in WhatsApp. De politie was daar een maand geleden achtergelopen en begon een onderzoek waarbij men uiteindelijk op de vijf sadistische jongeren stuitte.

Het vijftal was met deze martelingen van dieren echter bezig om een marteling van een persoon voor te bereiden. Ze waren namelijk van plan om tijdens Halloween een mens te kiezen als slachtoffer en daarvan ook een video op te nemen terwijl de jongens maskers zouden dragen die te zien waren in de Scream films – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Nu ben ik het niet vaak eens met Erdogan, maar hier mag voor mij de doodstraf voor ingesteld worden, want deze idioten gaan hier niet mee stoppen. Mensen zijn het volgende slachtoffer. Het is al zo vaak aangetoond dat degenen die dieren martelen, later moordenaars worden. Zou graag een tijdje met ze in 1 kamer zijn…….

  2. Net als de eikels die honden gevechten organiseren, oog om oog tand om tand, en hetzelfde laten voelen als deze arme dieren en ook alle gewelds videospelletjes wereldwijd verbieden en het produceren er van strafbaar maken!! Kinderen weten door het spelen van deze spelletjes de grens tussen werkelijkheid en fictie niet meer te trekken en denken dat geweld en wreedheid normaal is.

  3. ja wat wil je ze zien voorbeelden van het martelen en doden van weerloze stieren in de arenas en hier gaat het om een varken en geiten wat ook erg is maar niet te vergelijken met de torros

  4. Hier word ik bang en misselijk van. Al dat geweld op tv en in films doet ook geen goed. Hoe brengen we zulke mensen nog menselijkheid en mededogen bij?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken