skip to Main Content
Veiligheidspersoneel vliegveld Gerona gaat staken in september (UPDATE)
Archieffoto

Veiligheidspersoneel vliegveld Gerona gaat staken in september (UPDATE)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Veiligheidspersoneel vliegveld Gerona gaat staken in september

Archieffoto

GERONA – Het veiligheidspersoneel op het vliegveld van Gerona-Costa Brava gaat op 8 en 12 september staken. Het gaat om het personeel van het bedrijf Segurisa Servicios die ook de veiligheid op het vliegveld van Santander in Cantabrië onder beheer heeft. Ook in Santander zal gestaakt gaan worden.

Segurisa Servicios verzorgt de veiligheid op diverse vliegvelden zoals Gerona, Reus, Valencia, Zaragoza en Santander. De 80 medewerkers die voor de veiligheid zorgen op het vliegveld van Gerona gaan echter op 8 en 12 september het werk neerleggen waardoor er eventueel problemen kunnen ontstaan.

Zoals altijd gaat het bij deze staking om de werkdruk en de betaling van de veiligheidsmedewerkers. Volgens de vakbond worden de extra gewerkte uren, die men moet maken omdat er te weinig personeel is, niet of slecht betaald en ontvangen de medewerkers niet de beloofde bonussen.

Er is nog niets bekend over mogelijke stakingen op andere vliegvelden zoals Reus (Costa Dorada), Valencia of Zaragoza. Bij het vliegveld van Santander in Cantabrië gaat men ook staken, dat moet dan gaan gebeuren op 8 en 17 september tussen 14 en 22 uur.

 UPDATE: De staking gaat niet door omdat men tot een overeenkomst is gekomen. 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by