Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

18 miljoen euro om stormschade aan wegen in Málaga en Cádiz te repareren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MÁLAGA – De regionale overheid van Andalusië, de Junta de Andalucía, heeft een bedrag van 18 miljoen euro vrijgemaakt om hoofdzakelijk de schade aan wegen in de door het slechte weer getroffen gebieden van de provincies Málaga en Cádiz te repareren. Daarnaast zal er ook geld beschikbaar zijn om andere schades die door de overstromingen twee weken geleden werden veroorzaakt in de provincies Málaga, Cádiz en Huelva te repareren.

Volgens de gegevens moeten er in totaal meer dan 25 wegen gerepareerd worden in de twee meest getroffen provincies Málaga en Cádiz. Het merendeel van deze wegen liggen in de provincie Málaga waar men de komende weken werkzaamheden zal gaan uitvoeren op de wegen nabij en rondom de dorpen Estepona, Manilva, Fuengirola, Torremolinos, Málaga, Casares, Alhaurín el Grande, Alhaurín de la Torre, Cártama, Casarabonela, Coín, Álora en Pizarra.

Ook zullen er reparaties gaan plaatsvinden bij de hydraulische infrastructuurwerken bij de stuwmeren van Guadalhorce-Limonero. Al deze werkzaamheden zullen betekenen dat er wegen geheel of gedeeltelijk afgesloten zullen worden gedurende de wegwerkzaamheden die nog voor het einde van dit jaar zullen beginnen en ergens half of eind januari zullen eindigen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. Dat zal zeker gebeuren in het geval van schelden, persoonlijke aanvallen en reacties die niets met een bepaald artikel te maken hebben.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!