18 miljoen euro om stormschade aan wegen in Málaga en Cádiz te repareren

MÁLAGA – De regionale overheid van Andalusië, de Junta de Andalucía, heeft een bedrag van 18 miljoen euro vrijgemaakt om hoofdzakelijk de schade aan wegen in de door het slechte weer getroffen gebieden van de provincies Málaga en Cádiz te repareren. Daarnaast zal er ook geld beschikbaar zijn om andere schades die door de overstromingen twee weken geleden werden veroorzaakt in de provincies Málaga, Cádiz en Huelva te repareren.

Volgens de gegevens moeten er in totaal meer dan 25 wegen gerepareerd worden in de twee meest getroffen provincies Málaga en Cádiz. Het merendeel van deze wegen liggen in de provincie Málaga waar men de komende weken werkzaamheden zal gaan uitvoeren op de wegen nabij en rondom de dorpen Estepona, Manilva, Fuengirola, Torremolinos, Málaga, Casares, Alhaurín el Grande, Alhaurín de la Torre, Cártama, Casarabonela, Coín, Álora en Pizarra.

Ook zullen er reparaties gaan plaatsvinden bij de hydraulische infrastructuurwerken bij de stuwmeren van Guadalhorce-Limonero. Al deze werkzaamheden zullen betekenen dat er wegen geheel of gedeeltelijk afgesloten zullen worden gedurende de wegwerkzaamheden die nog voor het einde van dit jaar zullen beginnen en ergens half of eind januari zullen eindigen – (Remco Stoffer)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit nieuwsbericht/artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we nu ook een eigen FORUM hebben!