Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Zwaar verminkt lichaam gevonden in Ojén

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MÁLAGA – Twee wandelaars hebben afgelopen weekend in een barranco in Ojén een lichaam gevonden van een man op middelbare leeftijd. Het lichaam was zwaar verminkt en handdoeken gewikkeld. Om het hoofd zat een plastic zak en de maag was opengesneden en weer dichtgenaaid. De politie is een onderzoek begonnen maar vermoed dat het om een drugszaak gaat.

Waarom was de maag van beneden naar boven opengesneden en weer dichtgenaaid, dat is de vraag op dit moment. Volgens de politieonderzoekers gaat het waarschijnlijk om een drugszaak waarbij het slachtoffer drugs in zijn lichaam had verstopt wat er door de criminelen uit is gehaald. Volgens het eerste onderzoem is de man echter niet vermoord maar overleden aan de gevolgen van het opengaan van een van de drugscapsules.

De man was naakt, had een zak over zijn hoofd en was in handdoeken gewikkeld. De maagwond was redelijk professioneel dichtgenaaid met visdraad, iets wat de aandacht heeft getrokken van de onderzoekers. Het is nog niet bekend wie de man is, hoe oud hij was en welke nationaliteit hij had.

Bron: Diario Sur

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)