skip to Main Content

Stuur je speelgoed pop of beer op vakantie naar Barcelona met Barcelona Toy Travel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Redactie) Iedereen kan en mag op vakantie moet de eigenaar en iniatiefnemer van Barcelona Toy Travel gedacht hebben bij het opzetten van zijn reisbureau voor teddyberen en knuffels. Barcelona Toy Travel is Spanje’s eerste touroperator voor knuffels en teddyberen en is gesitueerd in Barcelona, een van Spanje’s bekendste en meest toeristische steden. Maar hoe werkt Barcelona Toy Travel?

Barcelona Toy Travel is een touroperator voor knuffels en teddyberen waarvan de eigenaren willen dat ook deze de Catalaanse hoofdstad bezoeken. Geïnteresseerden kunnen hun knuffels en teddyberen opsturen naar Barcelona Toy Travel en een van de drie pakketten kiezen. Er is een pakket van 50 euro (LowCost) waarbij de “reiziger” gefotografeerd wordt in het historische centrum van de stad, de eigenaar 10 gedrukte foto’s en een cd met 20 foto’s krijgt, elke dag op de hoogte wordt gehouden van de avonturen van de knuffel, een Facebook profiel krijgt en souvenirs vanuit Barcelona ontvangt wanneer de knuffel weer naar huis wordt gestuurd. De andere twee pakketten kosten 70 euro (Explorer) of 90 euro (Pro-Traveller) en zijn uitgebreider dan het goedkoopste pakket.

Inmiddels is Barcelona Toy Travel een hype geworden in de Spaanse en buitenlandse media en zijn de eigenaren al meerdere keren op een of ander journaal te zien geweest.

Meer informatie en foto’s op de website van Barcelona Toy Travel of op de Facebook pagina van BTT.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend