skip to Main Content
Aquarium Roquetas de Mar zal vanaf 7 februari geen elektriciteit meer hebben

Aquarium Roquetas de Mar zal vanaf 7 februari geen elektriciteit meer hebben

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – Het aquarium van de plaats Roquetas de Mar zal vanaf 7 februari geen stroom meer ontvangen van de elektriciteitsmaatschappij Endesa vanwege achterstallige betalingen. Volgens de maatschappij staat er nog een rekening open va 9.500 euro wat betaald dient te worden. Gebeurd dat niet, dan heeft het aquarium geen elektriciteit meer vanaf 7 februari.

Vertegenwoordigers van het aquarium hebben nu tweemaal rond de tafel gezeten met Endesa maar dat heeft niet geleidt tot een oplossing voor het achterstallige betalinsgconflict. Volgens Endesa dient de rekening van 9.50 euro voor 7 februari betaald te worden zoniet wordt de stroom afgesloten.

Dat zou voor de vissen van het aquarium rampzalig zijn en ongetwijfeld zullen velen van hen sterven mocht er geen stroom zijn voor onder andere de waterzuivering, verlichting of verwarmingen van het water.

Er wordt inmiddels al gesproken met andere aquaria in onder andere Madrid, Gijón en Valencia om vissen voorlopig over te nemen mocht inderdaad de elektriciteit worden afgesloten in het aquarium in Roquetas de Mar – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken