skip to Main Content
Automobilist rijdt met twintig houten pallets op het dak op een weg in Valencia (video)

Automobilist rijdt met twintig houten pallets op het dak op een weg in Valencia (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Als je de video bekijkt dan denk je dat je in een ver-weg land bent zoals India, China of Korea waar je wel eens vreemde beelden ziet van wat mensen uithalen op de wegen en vervoeren met auto’s, scooters en fietsen. Maar niets is minder waar, de video werd opgenomen op de N-220 en de V-30 wegen in de deelstaat Comunidad Valenciana in de gemeente Paterna. Daar werd een automobilist gezien die op het dak van zijn bestelwagen een twintigtal houten pallets had opgestapeld en doodleuk over de weg reed.

De man die in deze auto reed kan een boete tegemoet zien van meer dan 1.000 euro voor het in gevaar brengen van andere weggebruikers. De politie heeft de videobeelden geanalyseerd en heeft de eigenaar van de auto kunnen achterhalen. Dit kon omdat de persoon die de video had opgenomen deze deelde op Facebook waarna de gemeente ervan op de hoogte kwam en de politie waarschuwde van dit onverantwoordelijke en gevaarlijke rijgedrag.

Het voorval deed zich voor op de N-22 en V-30 wegen in de gemeente Paterna nabij de ingang naar het industrieterrein Poligono Fuente del Jarro.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Ik heb ook al eens 2 Senegalezen (denk ik) gezien die 2 grote spaanplaten los op het dak hadden liggen en elk aan een kant met één hand de platen op een gewoon dak vasthielden……………………

  2. Ik vraag mij af, of de bestuurder wel een rijbewijs heeft kunnen halen, met dat minimale verstand. Wat een hersenloze, om zo te gaan rijden.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken