skip to Main Content
Meisje van 17 jaar onthoofd door 19-jarige vriend in Reus
Mossos d'Esquadra / Twitter

Meisje van 17 jaar onthoofd door 19-jarige vriend in Reus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Een nieuw tragische en macaber geval van partnergeweld, dit keer in de Catalaanse stad Reus, provincie Tarragona nabij de Costa Dorada. Afgelopen dinsdagmiddag waarschuwden inwoners van de Calle Argentera straat in Reus dat iemand van vijf hoog was gesprongen en terecht was gekomen op de stoep.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was werd de gewonde man naar het ziekenhuis gebracht waar hij later overleed aan zijn verwondingen. In het appartement vonden de agenten het levenloze vastgebonden lichaam van een vrouw wier hoofd was afgesneden.

Later bleek dat het om de 17-jarige Kelly ging die door haar 19-jarige vriend op gruwelijke wijze om het leven was gebracht. Deze dood wordt behandeld als een nieuwe partnergeweld zaak. Volgens de agenten was het een nachtmerrie wat ze aantroffen in het appartement en leek het wel een scene uit een terreur film.

Kelly is het zesde slachtoffer van partnergeweld in Spanje dit jaar en slachtoffer 981 sinds 2003. Woensdag kwamen er zo’n 300 mensen bijeen op het plein voor het gemeentehuis om te demonstreren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 17 reacties
 1. Goh……waar is deze gruwelijke ,barbaarse akt van onthoofden toch vandaan gekomen ? Zo, zie je maar dat geweld wat elders begint , zich ook in Europa gaat voordoen . Ik word echt niet goed als ik zoiets lees 🙁 . Vrelijk voor het slachtoffer en familie .

 2. Verschrikkelijk voor alle betrokkenen, maar beste mensen wacht nog even met overhaaste conclusies. Het kan even goed een afrekening in het drugs milieu zijn, waarvan beiden slachtoffer zijn geworden!? Hoe dan ook, de dader(s) mag/mogen wat mij betreft de doodstraf krijgen. Dit is buiten alle proporties!

 3. Macho gedrag, ik geloof dat dit al de 6e dode van partnergeweld in Spanje van ,
  IS DE GRUWELIJKE REALITEIT
  Dom en voorbarig zijn de mensen die met
  oogkleppen op willen blijven lopen en willen blijven ontkennen, een beest is een beest.
  Degene die zeggen dat de beste stuurlui aan wal staan, dat klopt, jullie wonen zelf niet (lang) in Spanje, wat weet je er dan van?
  Don,t shoot the Messenger.

 4. Blijkbaar waren geen van beiden Spanjaarden en is het ook nog niet zeker dat die Dominicaan de moordenaar is: “…Según la prensa local, la joven era de origen ecuatoriano y el presunto asesino, dominicano. …”.

  Zoals zo dikwijls: domme voorbarige commentaren !

 5. Heel veel Spanjaarden vertonen barbaars gedrag tevenover hun vriendin of vrouw, ik heb het al meerdere malen mogen zien maar nog meer kunnen horen hoe vrouwen in huis mishandeld werden. Politie bellen maakt het probleem enkel nog maar erger helaas.

 6. @Karel en Sonia, ik weet waar ik het over heb, helaas.
  Ik blijf bij mijn standpunt, Spaanse moeders moeten hun zonen beter opvoeden en hun kerels trouwens ook.
  Dit gedrag zie je van laag tot hoog in de Spaanse samenleving.

 7. Ik walg van het grote deel van de reacties typisch “Beste stuurlui staan aan wal” ook familie van dader is hier slachtoffer het zal je maar als ouders overkomen.

  1. Natuurlijk Karel zijn de ouders van de dader ook slachtoffer. Zelfs indien je je kind goed opvoedt kan het verkeren want slechte vrienden krijgen plots alle aandacht en worden, door dat kind, bewonderd en alleen zij zouden weten wat het beste is. Als ouder ben je dan totaal machteloos.. Heb op een Human Resources afdeling gestaan en heb het spijtig genoeg 2x kunnen ervaren met een ouder die in zak en as zat. Daarom is het raadzaam om niet onmiddellijk de schuld in de ouders hun schoenen te stoppen als je niet op de hoogte bent van de ganse situatie.

 8. Dit meen je niet !!!!!!! Wat een barbaars gedrag.
  De ouders van het meisje moeten door een hel gaan. Je bent je kind kwijt en dan op zo’n gruwelijke manier. Ook voor allen die ter plaatste kwamen en zoiets moesten ontdekken !!!! Om er ’s nachts nachtmerries van te krijgen.
  Wat kan een mens toch een slechte inborst hebben.

 9. Ouders en directe omgeving van die vent eens goed aan de tand voelen en heropvoeden, moeder van die vent als eerste heropvoeden, waarschijnlijk heeft ze nog meer kroost ‘opgevoed’.

 10. ” de staat weerspiegelt de samenleving ” uit het boek “De spiegel van de macht” door Geert Van den Bossche.
  Dat beloofd.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken