skip to Main Content
Opnieuw oudere vrouw overleden in Spanje door brandende kaarsen omdat stroom niet werkte

Opnieuw oudere vrouw overleden in Spanje door brandende kaarsen omdat stroom niet werkte

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Nog niet zo lang geleden overleed een 80-jarige inwoonster van de stad Reus (Catalonië) door toedoen van kaarsen die ze nodig had omdat de stroom in haar appartement was afgesloten. Deze dood zorgde voor veel protesten en discussies in Spanje maar het lijkt erop dat dit tot niets heeft geleid aangezien nu weer een oudere vrouw is overleden door toedoen van een brand ontstaan van door kaarsen die ze nodig had omdat de stroom het niet deed.

Het gebeurde dit keer in Valencia waar een 78-jarige inwoonster overleden is nadat kaarsen een brand hadden veroorzaakt in haar appartement. Deze kaarsen had zij nodig omdat haar elektriciteit het niet deed en ze niets kon zien in het donker. In eerste instantie meende men dat ook zij het slachtoffer was geworden van het afsluiten van de elektriciteit vanwege het niet betalen van rekeningen maar later bleek dat het hier om een tijdelijke stroomonderbreking ging.

De brand ontstond nadat een of twee kaarsen rond 17.00 uur woensdagmiddag de deken waaronder de vrouw sliep in brand zette. De oudere vrouw had mobiliteitsproblemen en kon blijkbaar niet op tijd wegkomen. Volgens de eerste berichten is de vrouw overleden door het inademen van de rook en werd haar lichaam op de grond van haar appartement gevonden. Volgens de Spaanse media was de stroom niet afgesloten vanwege wanbetaling amar was er een tijdelijke storing – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Waarom geen minimum aantal KW,s verplicht geven aan mensen die niet bij machte zijn hun electriciteits rekening te betalen.In Belgie zijn de electricitets bedrijven verplicht om een minimum aan energie te leveren.Spanje is reeds 30 jaar lid van Europa maar wat heeft dit tot op heden opgebracht voor de bevolking.PP en PSOE hebben in die periode dik hun corrupte zakken gevuld.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by