Feria de Málaga dit jaar tussen 15 en 22 augustus

Feria de Málaga tussen 15 en 24 augustus
Beeld: 123rf
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – De beroemde en bekende Feria van de stad Málaga vindt dit jaar plaats tussen 15 en 22 augustus, 8 dagen feest. De Feria de Málaga is een van de bekendste en drukbezochtste stadsfeesten van zuid Spanje en doet absoluut niets onder voor de Feria van bijvoorbeeld Sevilla. Het zijn meerdere dagen vol kleuren, muziek, Flamenco en cultuur waarbij op 14 augustus begint met het vuurwerk spektakel.

De Feria de Málaga begint dit jaar (2020) op vrijdagavond 14 augustus om 23.50 uur door de officiële opening van de burgemeester van de stad en de uit Málaga en een bekende persoon wiens naam nog niet bekend is gemaakt. Om middernacht vindt er een groots Piromusical plaats, ofwel een vuurwerkspektakel met muziek met daarna een concert van Huecco.

Na de opening op vrijdagavond zal Málaga gedurende acht dagen tot en met 22 augustus in het teken staan van festiviteiten, dansen, muziek, drinken, eten, cultuur en voor de liefhebbers stierenvechten (waar natuurlijk niet iedereen van houdt). Op 23 augustus wordden de festiviteiten afgesloten met de grote ‘cabalgata’ ofwel optocht.

De Feria de Málaga is net zoals de Semana Santa een van de grootste en bekendste feesten van de stad Málaga waar traditiegetrouw duizenden mensen op af komen. De editie die in Málaga gehouden wordt staat erom bekend dat deze groots is opgezet en dat er uitbundig gefeest wordt.

Bekijk de website van beleefmalaga voor de activiteiten en om alvast in de stemming te komen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.