skip to Main Content
Dakterrassen hotels Barcelona openen deuren met culturele en culinaire evenementen

Dakterrassen hotels Barcelona openen deuren met culturele en culinaire evenementen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Voor diegene die het niet weten, veel hotels in de grote steden hebben een dakterras waar je niet alleen kunt genieten van het uitzicht maar ook vaak van een zwembad, bar en restaurant. Om dat te benadrukken organiseren zo’n 70 hotels in Barcelona tussen 2 en 11 juni het mesqhotels evenement waarbij men verschillende culturele en culinaire activiteiten organiseert voor alle deelnemers die Barcelona eens op een andere manier willen beleven.

Er zijn meer dan 250 activiteiten gepland tussen 2 en 11 juni op de dakterrassen van meer dan 70 deelnemende hotels in Barcelona. Een van de meest gebruikte evenementen is muziek waarbij bands, solisten, zangers en DJ’s zijn speciale optredens verzorgen. Ook vinden er dansvoorstellingen en theater of stand up optredens plaats waarbij de deelnemers aan mesqhotels (meer dan hotels in het Catalaans) kunnen genieten van een hapje, drankje en optreden.

Wat betreft het culinaire gedeelte zit het ook wel goed waarbij er wijnproeverijen zijn, tapas avonden, sushi workshops, showcooking, verschillende cursussen etc. Ook zijn er hotels die een openluchtbioscoop hebben of klassen yoga, pilates, schilderen, tekenen etc. organiseren. Kijk op de website van mesqhotels voor alle activiteiten, agenda en deelnemende hotels tijdens dit evenement. Helaas is deze website alleen in het Catalaans te bekijken.

Het is alweer het zevende jaar dat mesqhotels wordt gehouden in Barcelona en gedurende die jaren zijn er ruim 120.000 mensen geweest die deel hebben genomen aan de activiteiten bij de groeiende lijst deelnemende hotels. Tijdens de 2016 editie waren er 36.000 deelnemers en men denkt dat dit jaar er meer deelnemers zullen zijn aan mesqhotels 2017.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken