Volg jij SpanjeVandaag al op Instagram?

Volg jij SpanjeVandaag al op Instagram?
Beeld: Freepik

Volg jij SpanjeVandaag al op Instagram?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Wist je dat SpanjeVandaag ook actief is op Instagram? Regelmatig plaatsen we daar foto’s over Spanje of vragen we aan de volgers of ze bepaalde plaatsen kennen in Spanje dus waarom volg jij ons niet op Instagram? SpanjeVandaag is dus niet alleen te volgen op Twitter of onze Facebookpagina en Facebookgroep maar ook op Instagram en … binnenkort ook YouTube!

Elke dag plaatsen we op Instagram een foto over een bepaalde stad, streek, gebied of bezienswaardigheid in Spanje. Er zijn zoveel mogelijkheden en er is zoveel te zien in Spanje dat we aan interessant fotomateriaal geen gebrek hebben. Sinds de start van onze Instagram account @SpanjeVandaag en onze eigen hashtag #spanjevandaag, zijn we gegroeid naar 3.044 volgers.

Naast foto’s van mooie bestemmingen en locaties in Spanje plaatsen we ook regelmatig de ‘Waar is deze foto gemaakt’ vragen om de Spanjekennis van de volgers te testen. Doe jij ook mee? We zijn benieuwd of jij alle locaties weet te identificeren 😉

Dus wil je naast onze Facebookgroep en Facebookpagina of Twitter account ook eens rustig zonder al het dagelijkse nieuws (en reacties) naar mooie foto’s van Spanje kijken, of jouw Spanjekennis te checken volg dan @SpanjeVandaag op Instagram.

Oh ja … we zijn ook bezig met een YouTube kanaal waar je al lid van kunt worden maar waar nu nog geen video’s zijn geplaatst. We zijn er druk mee bezig dus ga alvast naar ons YouTube kanaal (KLIK HIER) wat uiteraard ook de naam SpanjeVandaag heeft en wordt lid zodat jij de eerste bent die de door ons geplaatste video’s zult zien.

Enkele voorbeelden van onze posts op Instgram:

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.