skip to Main Content
Zoon zet eigen ontvoering in scène in Madrid om 600 euro te verdienen

Zoon zet eigen ontvoering in scène in Madrid om 600 euro te verdienen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Een 21-jarige jongen heeft in de stad Parla, nabij de hoofdstad van Spanje Madrid, zijn eigen ontvoering in scene gezet om zo 600 euro van zijn moeder los te krijgen. De verontruste moeder werd van de nep-ontvoering op de hoogte gebracht via tekstberichten waarna ze naar de politie stapte, ondanks het feit dat ze de opdracht had gekregen dat niet te doen.

De moeder moest de 600 euro ergens in de stad Parla achterlaten als ze haar zoon ooit nog levend terug wilde zien. De politie begon na de melding echter meteen met een onderzoek en niet veel later kwam men de 21-jarige zoon van de vrouw tegen op straat waar hij vrijelijk rondliep.

Nadat de jongen werd meegenomen naar het politiekantoor en nog voordat de moeder haar zoon had gezien, biechtte hij op dat hij de ontvoering in scène had gezet om zo 600 euro te verdienen. Dat geld had hij blijkbaar nodig om een schuld af te betalen en dus bedacht hij dit geniale plan. Het is niet bekend hoe de relatie nu is tussen moeder en zoon – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken