skip to Main Content

Bask ternauwernood winnaar van 600.000 euro bij loterij

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SAN SEBASTIÁN – (Else Beekman) Een Spaanse lottospeler verloor in totaal bijna negen miljoen euro nadat hij de loten voor hem en zijn vrienden in de prullenbak had gegooid om later te ontdekken dat hij het winnende nummer had.

Ignacio Gonzalez, verkoper van loten in Baskenland, ontdekte vrijdag dat zijn lotnummer, dat hij deelde met veertien vrienden, het winnende nummer was bij de Spaanse ONCE-loterij. Zijn euforie bij deze ontdekking verdween snel toen bleek dat hij de loten nergens kon vinden.

Uiteindelijk besloot hij in wanhoop op straat de gemeentelijke vuilcontainer nog te doorzoeken om onder verbaasd toekijken van buurtbewoners zijn loten tussen het afval aan te treffen.

Kruisigen

Een vondst ter waarde van in totaal negen miljoen euro (600.000 euro voor elk lot). Gonzalez vertelde opgelucht tegen radio Euskadi dat zijn vrienden bijna in staat waren geweest hem te kruisigen als hij de tickets niet terug had gevonden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend