skip to Main Content
Nederlandse vrouw op heterdaad betrapt bij diefstal in woning van haar ex in Cambrils

Nederlandse vrouw op heterdaad betrapt bij diefstal in woning van haar ex in Cambrils

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – De politie van de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada heeft een 51-jarige Nederlandse vrouw op heterdaad weten te betrappen op diefstal toen ze zich schuil hield in de woning van haar ex man/vriend in de wijk Vilafortuny. Het voorval deed zich afgelopen jaarwisseling voor toen enkele buurtbewoners de politie belden vanwege verdachte geluiden bij een woning. Toen de politie ter plaatse kwam en op onderzoek uitging, vonden de agenten de Nederlandse vrouw ondergedoken en verstopt tussen een bed en een bureau in een van de kamers.

Agenten van de Mossos d’Esquadra werden door buren gebeld dat er vreemde geluiden te horen waren bij een van de woningen in de Vilafortuny wijk in de kustplaats Cambrils, niet ver van het populaire Salou. De agenten troffen sporen aan van inbraak en gingen samen met de eigenaar van de woning naar binnen waar ze een scène uit een speelfilm aantroffen waarbij er veel ravage was verricht, alles overhoop was gehaald en de balkon deur was geforceerd om zo de woning binnen te kunnen komen.

Uiteindelijk gingen de agenten op onderzoek uit en vonden ze de 51-jarige Nederlandse vrouw die zichzelf had verstopt in een van de kamers. Toen de vrouw was ontdekt weigerde ze mee te gaan en bood ze verzet waarop de agenten haar in de boeien moesten slaan om haar mee te kunnen nemen. Toen de vrouw eenmaal tot kalmte was gekomen en geconstateerd werd dat het om de ex van de eigenaar van de woning ging, troffen ze tevens de autosleutels van de auto van haar ex en enkele sieraden aan in haar zakken aan. De vrouw maakte gebruik van het feit dat haar ex man/vriend op het moment van de jaarwisseling niet thuis was omdat hij het feest bij de buren vierde.

De Nederlandse vrouw bleek later geen vreemde te zijn bij de politie want ze was nu alweer voor de derde keer gearresteerd, voor de tweede keer voor diefstal met schade. Waarvoor ze de eerste keer was gearresteerd is niet bekend. De vrouw is afgelopen maandag voorgekomen voor de rechter in de stad Reus en inmiddels weer op vrije voeten gesteld met een proces verbaal aan haar broek. De identiteit van de Nederlandse inwoonster van Cambrils is niet bekend gemaakt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken