skip to Main Content
Man springt na discussie met vrouw samen met baby uit een ziekenhuisraam in Madrid

Man springt na discussie met vrouw samen met baby uit een ziekenhuisraam in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Bij het ziekenhuis Hospital La Paz in Madrid heeft vrijdag een tragisch voorval het leven gekost van een 27-jarige man en een baby van slechts enkele maanden jong nadat de man vanaf de vierde verdieping met de baby in zijn armen zelfmoord pleegde. Het voorval deed zich voor vrijdagmorgen rond 8.30 uur toen de man na een discussie met zijn vrouw besloot een einde aan zijn leven en dat van de baby te maken.

Ziekenhuispersoneel probeerde nadat de man vanaf de vierde verdieping naar beneden was gesprongen in een binnenplaats van het ziekenhuis de man en de baby nog te redden maar de verwondingen waren te erg waarna beiden overleden. De vrouw en moeder van de baby moest daarna weer opgenomen worden in het ziekenhuis vanwege een crisis aanval.

De man en vrouw bezochten deze vrijdag de baby in het ziekenhuis die daar moest verblijven omdat deze te vroeg was geboren en problemen had. Gepland was echter dat de baby binnenkort met de ouders mee naar huis zou kunnen gaan maar het mocht niet zo zijn. De discussie tussen de vader en moeder was kennelijk zo heftig dat de man besloot zelfmoord te plegen en helaas hun dochter meenam in deze poging die werkelijkheid werd voor beiden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Vreselijk ,zoveel verdriet, Je kan nu alleen nog maar Bidden,tot de Heere Jezus Christus,zodat deze vrouw krachten zal ontvangen om nog door te gaan, deze daad was een wanhoopsdaad, wat was er zo zwaar dat je zoiets doet, het Leven is een geschenk van je Schepper.deze daad was pure duisternis.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken