skip to Main Content
Luchtvaartmaatschappij Vueling moet excuses aanbieden vanwege opmerking over Messi

Luchtvaartmaatschappij Vueling moet excuses aanbieden vanwege opmerking over Messi

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – De president van de Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij Vueling heeft een ongepaste opmerking geplaatst en zijn bedrijf heeft publiekelijk excuses moeten aanbieden. Javier Sanchez-Prieto wist te melden dat de luchtvaartmaatschappij en het vliegveld Barcelona-El Prat niet verder kunnen groeien omdat men niet over het huis van Lionel Messi mag vliegen. De Argentijnse topspeler woont in Castelldefels net naast het vliegveld.

Volgens de luchtvaartmaatschappij gaat het allemaal om een misverstand maar de vraag is waarom de president van Vueling dan zo’n opmerking plaatst. Volgens de president mag Vueling (en andere maatschappijen) niet over het huis van Lionel Messi in Castelldefels vliegen en dat gebeurt nergens anders ter wereld.

Die uitspraak deed Javier Sanchez-Prieto op woensdag nadat hij een toespraak had gehouden op de school voor luchtverkeersleiders van Enaire. Gedurende het gesprek haalde hij er regelmatig voetbaltechnische uitspraken bij en als laatste wist hij ook de voetballer van FC Barcelona te noemen. Zo meldde hij dat Barcelona-El Prat niet kan doorgroeien vanwege milieutechnische problemen en het feit dat sommige personen zoals Lionel Messi last hebben van de vliegtuigen boven hun huis.

Lionel Messi die in de gemeente Castelldefels woont, recht in de lijn van de aanvliegroute, heeft nog nooit iets gezegd over geluidsoverlast en de klacht is dan ook nergens op berust. Dat weet Vueling ook en daarom bood men excuses aan voor de misplaatste en verkeerd begrepen opmerking.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Wat kunnen rijke voetballers die maar een kunstje kennen klaarblijkelijk niet tegen een grap. Dat was anders toen de heer Messi vergat miljoenen euro’s aan de belasting te betalen en veroordeeld werd.
    Het grote Spanje heeft toch wel een paar kilometer voor een vliegveld zonder geluidsoverlast?

    1. Heeft u het, goed gedocumenteerde, artikel wel gelezen vraag ik mij af. Uw reactie wil ik toch graag tegen het “ licht “ houden! Leest u uw eerste alinea nog eens terug, geachte reaguurder, inhoudelijk als wel taalkundig complete flauwekul! Misschien is het u ontgaan maar dit artikel gaat niet over de belasting verplichtingen van de heer Messi! Verder is het u ook ontgaan dat dit niet gaat over het feit of men rondom Barcelona wel of geen ruimte heeft voor uitbreiding van het vliegveld!! Ik heb het idee dat u wel meer ontgaat!!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken