skip to Main Content
Politie Valencia arresteert man die dochtertje wilde verkopen

Politie Valencia arresteert man die dochtertje wilde verkopen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

baby2VALENCIA – De politie van Valencia heeft een inwoner aangehouden die zijn dochtertje van nog geen week oud wilde verkopen voor 5.000 euro. Het gaat om een 43 jarige Roemeense man die via internet in contact was gekomen met kopers in Roemenië en op het punt stond de deal af te sluiten.

Volgens de Spaanse krant lijkt het erop dat de moeder, waar nog naar gezocht wordt, en aangehouden vader vanaf het begin al het besluit hadden genomen om hun pasgeboren dochtertje te verkopen. Deze conclusie trekken ze o.a. uit het feit dat al voor de geboorte contact was gelegd met mogelijke kopers.

Toch was het pas na de geboorte dat de 43 jarige Roemeen naar zijn thuisland vertrok om met mogelijke kopers te onderhandelen. De man werd aangehouden door de politie maar de agenten zijn nog op zoek naar de moeder van het kind. De een weken oude baby is voorlopig in een instelling geplaatst – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken