skip to Main Content
Jongen springt na aankondiging op sociale media van dak warenhuis Marbella
Archief

Jongen springt na aankondiging op sociale media van dak warenhuis Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Een 14-jarige jongen heeft vrijdag zelfmoord gepleegd door van het dak van het warenhuis El Corte Inglés (Puerto Banus) in de stad Marbella te springen. In principe was het plan om dat samen met een vriendin te doen nadat het tweetal dit op sociale media hadden aangekondigd. Vrienden van de jongen en het meisjes waarschuwden de politie en het warenhuis waarna de beveiligingsmedewerkers het meisje konden redden maar niets meer voor de jongen konden doen.

Ondanks dat de 14-jarige jongen en een vriendin op sociale media hadden geplaatst dat ze zelfmoord gingen plegen en ondanks dat de vrienden de politie en het warenhuis op tijd konden waarschuwen, kon het beveiligingspersoneel van de El Corte Inglés niet voorkomen dat de jongen naar beneden sprong.

Het meisje twijfelde echter kort bij het springen waardoor de medewerkers van het warenhuis het meisje op tijd konden redden. Zij vroeg na de redding meteen om een foto met het personeel van het warenhuis zodat ze dit op haar account op de sociale media kon plaatsen.

Volgens de krant Diario Sur gaat het om twee minderjarigen met een buitenlandse nationaliteit terwijl diverse Britse websites schrijven dat het om twee Britse tieners gaat. Het is nog niet bekend wat er in de berichten op de sociale media stond en waarom de jongen en het meisje zelfmoord wilden plegen.

De jongen en het meisje konden op het dak van het warenhuis in Puerto Banus komen door gebruik te maken van de brandladder. Uiteindelijk sprong de jongen van zo’n 20 meter naar beneden en overleefde hij die val niet want het ambulancepersoneel kon niets meer doen om zijn leven te redden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
  1. Wat een gezeur weer zeg voor een paar kennelijke foutjes.
    Het is maar goed dat t meisje der shit kon droppen op sociale media,krijgt ze weer wat likes.
    Hersenloze tieners,bah.

  2. In dit stukje staat per ongeluk de eerste alinea vet gedrukt en daarna dezelfde tekst nog een keer in gewone letters. Is toch nergens voor nodig, de inhoud is al triest genoeg.

  3. Heel triest allemaal. Sociale media ten spijt.kon dit niet voorkomen worden.
    Alleen de laatste zin van het bericht is vreemd. Het lijkt nu alsof het ambulancepersoneel schuldig is aan het overlijden. Het woordje “want” is hier niet op z’n plaats.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken