skip to Main Content
Nieuwe Spaanse televisieserie Fugitiva werd in Benidorm opgenomen

Nieuwe Spaanse televisieserie Fugitiva werd in Benidorm opgenomen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – Deze donderdag 5 april zal om 22.40 uur op TVE1 de eerste aflevering te zien zijn van de nieuwe thriller tv-serie “Fugitiva” met o.a. de bekende Spaanse actrice/model Paz Vega in een van de hoofdrollen. De 10-delige serie werd deels in Madrid, in Mexico en in Benidorm opgenomen waarbij met name de skyline, de stranden en diverse wijken van de populaire kustplaats te zien zullen zijn.

De eerste aflevering van “Fugitiva” met Paz Vega in de hoofdrol zal deze donderdag 5 april om 22.40 uur (prime-time in Spanje) te zien zijn op TVE1. Voor de Spaanse actrice is het de eerste keer dat ze meedoet aan een televisieserie aangezien ze normaal in speelfilms acteert.

De opnames zijn gemaakt in Mexico, Madrid en Benidorm waarbij alles draait om de avonturen van Magda Escudero, een vrouw getrouwd met de Mexicaanse magnaat Alejandro Guzmán die genoodzaakt is een drastische beslissing te nemen wanneer haar wereld in elkaar stort en ze de controle over haar leven moet terugvinden om haar drie kinderen te beschermen.

Fugitiva is een 10-delige serie waarin in 90 uur het leven van Magda wordt getoond in een spannende thriller met veel actie, achtervolgingen, ontsnappingen, verraad en duistere personages. In Benidorm hebben meer dan duizend figuranten, waaronder het merendeel inwoners van Benidorm en omgeving, meegedaan aan de serie. Mocht je vaak in deze kustplaats komen of er wonen dan is de kans groot dat je wellicht een bekend gezicht ziet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken