skip to Main Content
Bijna 100 man personeel gezocht voor nieuwe Media Markt in Málaga

Bijna 100 man personeel gezocht voor nieuwe Media Markt in Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

mediamarkt2MÁLAGA – De Duitse elektronica keten Media Markt is op zoek naar bijna 100 nieuwe personeelsleden voor een nieuw te openen vestiging in de stad Málaga. Deze herfst zal de alweer tweede Media Markt van Málaga haar deuren openen in het winkelcentrum Plaza Mayor.

In samenwerking met de gemeente Málaga en het uitzendbedrijf IMFE is Media Markt Málaga op zoek naar 95 medewerkers voor de nieuwe winkel die deze herfst haar deuren zal openen in het winkelcentrum Plaza Mayor, net buiten de stad Málaga. In eerste instantie werd begin deze week bekend gemaakt dat men 70 personeelsleden nodig had maar dat werd donderdag al verhoogd naar 95.

Media Markt heeft inmiddels al meer dan 12.000 cv’s mogen ontvangen en het uitzendbureau IMFE ook nog eens 2.400 cv’s. Samen met de gemeente zal IMFE een eerste selectie maken waarna medewerkers van Media Markt España een verdere selectie zullen gaan doen. Men kan zich nog inschrijven tot 3 juli aanstaande waarna men zal gaan selecteren.

In ieder geval heeft de gemeente er al voor gezorgd dat er ruimtes zullen zijn waar men interviews kan gaan houden en de belofte van Media Markt gekregen dat er eerst gezocht zal worden naar lokale personen die de banen kunnen krijgen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken