skip to Main Content
Woody Allen komt voor een optreden naar het Cap Roig muziekfestival in Girona

Woody Allen komt voor een optreden naar het Cap Roig muziekfestival in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – De Amerikaanse filmregisseur en daarnaast jazzmuzikant Woody Allen komt op 8 juli met zijn New Orleans Jazz Band naar het Cap Roig muziekfestival welke zoals elk jaar weer georganiseerd wordt in Calella de Palafrugel, Girona. Het is de eerste keer dat Woody Allen meedoet aan dit concert maar hij heeft wel vaker opgetreden in Spanje zoals in Oviedo, Barcelona, Badajoz en Madrid.

Woody Allen is al 35 jaar de leider en klarinettist van de Woody Allen New Orleans Jazzband waarmee hij redelijk succesvol internationaal optreedt. Als hij tijd heeft geeft de regisseur, acteur en auteur concerten waarbij hij een breed scala aan jazz muziek ten gehore brengt. Mede vanwege zijn naamsbekendheid zijn deze concerten doorgaans snel uitverkocht, iets wat ook ongetwijfeld in Girona zal gebeuren.

Festival

Het Cap Roig muziekfestival is een aaneenschakeling van optredens in de botanische tuin van het Castell-Cap Roig in de gemeente Calella de Palafrugel tussen 7 juli en 22 augustus. Dit jaar zijn er naast Woody Allen nog veel meer nationale en internationale bekendheden die optredens geven zoals het openingsconcert van Wilco op 7 juli gevolgd door Woody Allen op 8 juli, de zangeres Anastacia op 14 juli, Passenger op 15 juli en de Pretenders op 22 juli. Op 29 juli is het de beurt aan de jazz zangeres Norah Jones gevolgd door een optreden van het Spaanse Estopa op 30 juli en Silvia Pérez Cruz op 31 juli.

Op 1 augustus zal de sympathieke Spaanse zanger Melendi een optreden geven gevolgd door de zangeres India Martinez op 3 augustus, Luis Fonsi op 5 augustus, Dani Martin op 6 augustus en Miguel Bosé op 9 augustus. Andere grote sterren zijn Ben Harper op 14 augustus, de Italiaanse zanger Andrea Bocelli op 16 augustus en de enorm bekende en energieke David Bisbal op 21 augustus.

Kaarten

Veel optredens, zoals Anastacia, Norah Jones, Silvia Pérez Cruz, Luis Fonsi, Dani Martín, David Bisbal en Andrea Bocelli zijn al uitverkocht maar de kaarten voor Woody Allen zijn wellicht nog te bemachtigen aangezien deze op donderdag 4 april in de verkoop zijn gegaan. Volgens de organisatie zijn er voor de verschillende concerten inmiddels 30.000 kaarten verkocht wat zoveel is als 61% van de hele capaciteit. Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken