skip to Main Content
ONZE LIEFDE VOOR ANDALUCIA

ONZE LIEFDE VOOR ANDALUCIA

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

andaluz 1MET PASSIE GEMAAKT…

Shopandalucia.be is ontstaan door onze liefde en passie voor een wondermooie streek in Zuid-Spanje, het oude Al-Andaluz of het nu genoemde Andalucia. Deze streek heeft zo een schat aan cultuur, historisch patrimonium en mooie natuur dat we deze gastvrije en warme bevolking een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke tijden door hun produkten aan de wereld te willen voorstellen.We stellen U een uitgebreid gamma produkten voor zowel culinaire delicatessen als andere zoals boeken, flamencoartikelen en typische Andalusische dingen. In de loop van de tijd zal dit gamma uiteraard uitgebreid worden.

andaluz 3Na jarenlang naar Andalusië te reizen,hadden we nu de drijfveer gevonden om eindelijk onze liefde voor deze streek en bevolking om te zetten in iets concreet. Andalucia heeft zo een schat aan ambachtelijk gemaakte produkten.Iedere provincie heeft wel wat specialiteiten op culinair vlak en ook de culterele achtergrond en geschiedenis van Al Andaluz heeft wat te bieden. Denk maar aan het flamenco gebeuren en al wat er bij komt kijken.Zo hebben we zeer leerrijke historische boeken en natuurboeken in ons gamma opgenomen. Ook voor degenen die houden van wandelen en fietsen hebben we gedacht. Wandel-en fietskaarten, bota de vino ( wijnzak) en andere ontbreken niet in onze shop.

Met onze shop willen we ook de Andalusische bevolking een handje helpen in hun strijd tegen de crisis.Zo zoeken we verder naar de echte authentieke produkten uit verschillende streken in Andalucia.

We wensen iedereen een plezierig winkelplezier in http://www.shopandalucia.be/

Karine en Dirk

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken